Ponedeljek, 4. maj 2020 - 13:38

Gospodarstvo/Slovenija

V nakupovalnem središču ALEJA v Šiški bo odprtih nekaj novih trgovin

Ljubljana, 4. maj 2020 (MOREL)- Ta teden se začne odštevanje do odprtja novega, najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA v Ljubljani v Šiški: nekaj novih trgovin in lokalov se bo prvič odprlo v petek, 8. maja, ob 8. uri. To so: trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali HUNTER, Čokoladnica Cukrček, Pandora, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLUXE. Delovale bodo v sklopu novega nakupovalnega središča ALEJA, ki bo odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje. Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega obratovali različno, kar pa lahko spremljate na  spletni strani www.aleja.si.

Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk.

Vzdušje in izkušnja obiskovalcev nakupovalnega središča ALEJA sta za upravljalce zelo pomembna. Zato se trudijo, da kljub trenutno zaradi COVID-19 omejenim razmeram nakupovanja obisk nakupovalnega središča poteka čim bolj sproščeno. Skupaj s trgovci in ponudniki storitev se veselijo prvih obiskovalcev, ki jim bodo zagotovili dobro počutje in varnost. Zato so vpeljali izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, bodo na vhodih spremljali tudi število obiskovalcev. (konec)

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
123456789101112131415161718192021222324252627282930
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej