Ponedeljek, 11. november 2013 - 18:39

Zanimivost/Slovenija

Hrvaška: Dnevi polžjih specialitet v konobi in enoteki Zenon

dober tek

dober tek

Brtonigla, 11. november 2013 (MOREL)- V dnevih polžjih specialitet od 22. do 25. novembra, bodo v konobi in enoteki Zenon razveseljevali dobrojedce. Gurmansko poslastico Helix Aspersa Muller bo chef Žiga Mandelc pripravljal na različne načine. Slasten meni z več hodi bo oplemeniten s Cattunarjevimi najboljšimi vini, štirimi vrstami malvazije, ki raste na štirih vrstah zemlje – kar je posebnost Brtonigle v hrvaški Istri, teranom barrique in ružo muškat. Specialitete bodo pripravljali v konobi in enoteki Zenon, ki med dobro uveljavljenimi gostinci v hrvaški Istri, po odzivih domačih in tujih gostov sodeč, uspešno orje ledino. (konec)

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
 123456789101112131415161718192021222324252627282930
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej