Nedelja, 22. september 2013 - 11:39

Zanimivost/Slovenija

Vabilo na ekstravagantno večerjo restavracije Hotela Vander

Ljubljana, 22. september 2013 (MOREL)- Festival Okusov® v organizaciji Restaurant Cluba je največji kulinarično gurmanski dogodek  v regiji Slovenije, Hrvaške obmejne Italije in Avstrije doslej. Za vas smo pripravili pester program, ki vključuje posebne festivalske menije oziroma ponudbo v sodelujočih restavracijah in ostalih gostinskih objektih ter različne druge degustacije, kuharske šove in še veliko okusnega. Ena od glavnih zanimivosti festivalskega programa bodo ekstravagantne večerje v izbranih slovenskih restavracijah, ki poosebljajo in udejanjajo kulinariko na najvišji ravni. Ekstravagantne večerje bodo gostile večinoma povabljence iz poslovnega in medijskega sveta.

Dovolite nam torej, da vas vljudno povabimo na ekstravagantno večerjo v restavracijo Hotela Vander 25.9.2013, kjer bo kulinarični virtuoz Benjamin Launay za vas pripravil specialitete z okusom po prihajajoči jeseni.

Meni ekstravagantne večerje.

Doma narejen bakalar na popečenem ajdovem kruhu s hrustljavo kroglico polenovke

(Penina Movia puro 2004)

*

Marinirane jadranske sardele s porovo kremo

(Sauvignon Edi Simčič 2009)

*

Tortica z gosjimi jetri in jesensko zelenjavo

(Chardonnay Mlečnik 2007)

*

Pečena prepelica, polnjena s kostanjem, omako iz grozdja in bučnim pirejem

(Modri pinot Marjan Simčič 2009)

*

Hruškova šarlota z vanilijo in Viljamovko

(Valentino Batič 2006)

*

Cena menija ekstravagantne večerje: 70€ na osebo

(vsa vina so vključena v ceno)

(konec)


 

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
   12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej