17.05.2021 ob 19:04
Deli članek
Nikki Osim se pripravlja na četrto profesionalno borbo

Maribor, (MOREL) - Mariborski boksar Nikki Osim (LINK) se po lanski svoji tretji zmagi v profesionalnem boksu na italijanski Siciliji, ko je premagal Bojana Čestića iz BiH, pripravlja na že svojo četrto profesionalno borbo v profesionalnem boksu. Priložnost se je pojavila iznenada, kljub neugodnim časom za športne prireditve. Tako bo Nikki Osim boksal, 28. maja, v Zagrebu v dvorani MTK (Vlade Gotovca 2 a, Zagreb) na boksarskem dogodku ob 19. uri pod okriljem zagrebške podružnice MTK Global promocij. Osimov nasprotnik na borbi v Zagrebu bo znan v kratkem.

V zadnjih mesecih je treniral in se pripravljal v Mariboru, v BiH in tudi v Srbiji, kjer je poskrbel za  kvalitetne sparing partnerje. Med drugim sta mu bila sparing partnerja tudi Miljan Rovčanin (LINK) in Dašo Simeunović ter drugi. Nikki Osim je sicer na BoxRec lestvici v svoji kategoriji na 137. mestu (cruiser kategorija).

Sicer bo na boksarskem dogodku v Zagrebu boksal še en slovenski borec  Andrej Baković (kategorija super velter), ki je na BoxRec lestvici v svoji kategoriji na 380. mestu. Tudi njegov nasprotnik še ni znan. (konec)