04.04.2022 ob 09:30
Deli članek
V sredo odpira na GR vrata sejem  Dom

Ljubljana (MOREL)- V sredo, ob 13.00 uri , bodo v dvorani Urška slovesno odprli  60. sejem Dom. Vse za gradnjo in prenovo bo predstavljalo 250 podjetij iz 23 držav. Obiskovalci sejma bodo iz prve roke izvedeli kako moramo graditi in prenavljati »po novem«. Za njih bodo vsak dan sejma od 10. do 18. ure na voljo nasveti neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – Eko sklada, z brezplačnimi svetovanji in predavanji. Vsak obiskovalec ob ob nakupu vstopnice prejel katalog. 

Podelili bodo tudi priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu.  Ocenjevalna komisija je pozitivno ocenila dva proizvoda, ki sta plod domačega znanja ob upoštevanju sodobnih načel industrijske ekologije. Podjetje MIK iz Vojnika je prejelo znak ZKG za razvoj lokalnega prezračevalnega sistema z vračanjem toplote MIKrovent. Podjetje Lumar IG pa je prejemnik znaka ZKG za uvajanje koncepta trajnosti v njihove hiše. Obe priznanji bosta podeljeni na uradnem odprtju sejma.

Sejem bo odprt od srede, 6. aprila, do sobote, 9. aprila, od 10. do 19. ure, v nedeljo, 10. aprila, pa do 18. ure. (konec)

spremljevalni program

katalog razstavljavcev