04.08.2021 ob 07:45
Deli članek
Kdo ga pozna oziroma pogreša?

Maribor (MOREL)- V ponedeljek, 2. avgusta 2021, je Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor ob 12.24 prejel obvestilo, da so med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje, ob 12.15, iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega.

Moški je star okoli 40 let, visok 180 cm, temno rjavih kratko pristriženih las, rjavih oči, srednje postave, z rahlo poraščeno brado in brki (neobrit). Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom »AD ŠTAJERSKA«, in v kratke hlače črne barve. Obute je imel črne nogavice in črne športne copate z belimi vzorci, z napisom Kipsta.

Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija pokojnega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. Kdo je pokojni moški policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na naši in sosednjih policijskih upravah nimamo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti za sedaj ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, naprošamo za pomoč javnost. Pošiljamo vam fotografijo pokojnega in prosimo, da jo objavite ter javnost pozovete, da v koliko prepoznajo moškega na njej ali pogrešajo kakšno moško osebo, naj to čimprej javijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. (konec)