26.11.2021 ob 10:25
Deli članek
Smo dobri gospodarji z jubilejno 1000 oddajo

Voditelj oddaje Slobodan Jovič

Novo mesto (MOREL)-  Oddaja Smo dobri gospodarji na televiziji Vaš kanal beleži nov dosežek. Jutri, 27. novembra, ob 20.00 uri bo predvajana že 1000. oddaja z gospodarskimi vsebinami. Smo dobri gospodarji poteka neprekinjeno že 20 let, kar je unikum v slovenskem medijskem prostoru.

»Veseli in ponosni smo, da smo do sedaj v oddaji predstavili več kot 5000 gospodarskih zgodb in prek 10000 obrazov,« je izpostavil voditelj oddaje Slobodan Jovič. Tedenska oddaja je preplet napovedi voditelja v studiu in predstavitve zgodb podjetij, ki so posnete na terenu, v njihovem okolju.

Uspešno gospodarstvo je gonilo razvoja in napredka; dobre zgodbe, ki se dnevno izpisujejo v naših podjetjih, so osrednje sporočilo oddaje, vse od njenega začetka. Kot je dodala direktorica in odgovorna urednica televizije Vaš kanal Irena Vide: »Oddaja širši javnosti ponuja odgovore na aktualna gospodarska vprašanja in je praktičen prikaz primerov dobrih praks ter izpostavlja vlogo in pomen gospodarskih družb v okolju.«

Širši javni sferi že ves čas obstoja oddaje sporočajo, da je slovensko znanje zelo cenjeno, da so številna slovenska podjetja uspešna na svetovni ravni ter tudi družbeno in okoljsko odgovorna. Razvoj in inovacije, novi inovativni pristopi, digitalizacija, avtomatizacija in robotizacija, nova komunikacijska digitalna orodja so samo nekatere teme, ki so jim v zadnjem letu in pol »nove realnosti« v oddaji Smo dobri gospodarji namenili še posebno  pozornost. Vaš kanal je v letu 2020 praznoval tudi 30. leto obstoja in oddajanja televizijskega programa. (konec)