15.11.2022 ob 10:02
Deli članek
Pred odbojkaricami osmina finala

Branilke pokalnega naslova

Ljubljana (MOREL)- Odbojkarice danes začenjajo z obračuni osmine finala Pokala Slovenije, na katerih bomo spremljali vse najboljše slovenske ekipe, vključno z branilkami pokalnega naslova, odbojkaricami Calcit Volleyja.

Uvodno srečanje osmine finala Pokala Slovenije bodo v ŠD Šempeter otvorile odbojkarice SIP Šempetra in Prevalj. Tekma se bo odvila že danes z začetkom ob 20:30.

Jutri bo na sporedu pet tekem. Prvi bomo priča v Ljubljani, z začetkom ob 17:30 na OŠ Valentina Vodnika, kjer se bosta pomerila OD Krim in Vital Ljubljana I. Dva tekmi se bosta začeli uro kasneje, ob 18:30. V ŠD Vižmarje-Brod bodo odbojkarice ŽOK Šentvid gostile odbojkarice Nove KBM Branik, v Novi Gorci pa bo na OŠ M. Štruklja odigran dvoboj med ekipama GEN-I Volley in Visit Braslovče. Zadnja sredina tekma se bo odvila na OŠ A. Ukmarja v Kopru, kjer bodo odbojkarice Ankarana gostile odbojkarice iz Ljutomera.

V četrtek, 17.11. sledita še zadnji dve tekmi osmine finala Pokala Slovenije. Ob 18:30 se bosta v ŠD Marof v Novem mestu pomerili ekipi TPV Volley NM in ATK Grosuplje. Ob 19. uri pa bodo odbojkarice Murexin-Keme iz Puconcev v domači Zeleni dvorani gostile odbojkarice Calcit Volleyja.

Moški s Pokalom Slovenije nadaljujejo 7. in/ali 21. decembra s četrt finalom. V četrt finale so se že oktobra uvrstile ekipe ACH Volley Ljubljana, Črnuče, Salonit Anhovo, Merkur Maribor, Panvita Pomgrad, FužinarSijMetalRavne in HišaNaKolesihTriglav. Zadnja tekma osmine finale za moške se bo odigrala 1. decembra v ŠD Marof v Novem mestu, kjer se bosta pomerila MOK Krka in Calcit Volley. To je sporočila Ana Oblak iz OZS. (konec)