15.07.2022 ob 19:26
Deli članek
Selena Leban na Madžarsko

Selena Leban

Ljubljana (MOREL)- Slovenska odbojkarska reprezentantka Selena Leban bo kariero nadaljevala v tujini. V prihodnji sezoni bo 17-letna sprejemalka nosila dres madžarskega prvoligaša Fatum Nyiregyhaza.

Slovenska odbojkarica Selena Leban, ki se z izbrano vrsto v Kranjski Gori pripravlja na kvalifikacije za evropsko prvenstvo, bo v prihodnji sezoni igrala na Madžarskem, kjer bo branila barve enega najboljših tamkajšnjih klubov, Fatum Nyiregyhaze.

Za mlado slovensko reprezentantko, ki je kariero začela v Odbojkarskem klubu Gorica, od katerega se poslavlja z bronastim odličjem z letošnjega državega prvenstva, bo to prva sezona v tujini. Lebanova, ki se veseli novega izziva, se od Nove Gorice poslavlja z dobrimi občutki: »Pred mano je novo življenjsko poglavje, ki pa hkrati prinaša vse lepe spomine na to, kako sem kot deklica sanjala o tem, da se bom razvijala, da bom napredovala in v odbojki uspela. Da bi temu lahko sledila, sem se morala odločiti za velik korak naprej in se posloviti od svojega kluba, mesta in tudi države. Hvaležna sem, da sem bila članica OK Gorica in za vse, kar so v klubu storili zame.«

To so sporočili iz OZS. (konec)