27.05.2021 ob 20:27
Deli članek
Začela se je prodaja vstopnic za tekmo z Gibraltarjem

Ljudski vrt

Ljubljana (MOREL)- Slovenska nogometna reprezentanca bo 4. junija ob 20.45 v Kopru odigrala prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Gibraltarja. Člani navijaške skupnosti Biti kot eno si lahko vstopnice že zagotovijo v predprodaji, ki traja do 30. maja do 23.59.

Cena vstopnic za pokrito tribuno znaša 20€, medtem ko si bo reprezentančno tekmo na nepokriti tribuni moč ogledati za 15 €. V kolikor vstopnice ne bodo pošle v fazi predprodaje, bo od 31. maja stekla redna prodaja.

Predkupna pravica:

Od 27.05. od 12. ure pa vse do 30.05. do 23.59 ure lahko vstopnice za tekmo kupijo samo člani skupnosti »BITI KOT ENO«. Vsak član lahko s kodo, ki jo je prejel na svoj elektronski naslov kupi največ 4 vstopnice.

Novi člani:

Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko spletnega mesta https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost . Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 24 ur prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup. Kvota vstopnic je zaradi majhne kapacitete stadiona in COVID ukrepov količinsko omejena, zato se tudi predprodaja vrši po načelu »kdor prej pride, prej melje«. V kolikor vse vstopnice do 30.05. do 23.59 ure ne bodo prodane, bodo na voljo za nakup tudi nečlanom skupnosti »BITI KOT ENO«.

Pogoji vstopa na stadion: Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev!

Cenovne kategorije vstopnic:

Pokrita tribuna A1, A2, B1, B2: 15 € 
Nepokrita tribuna C1: 10 €

Gibalno ovirane osebe: Gibalno ovirana oseba, ki si želi ogledati tekmo, pošlje mail na vstopnice@nzs.si  in pripiše kontakt in priloži dokazilo o invalidnosti, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati (15 €), spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico. To so sporočii iz NZS. (konec)