TURISTIČNI KAŽIPOT ZA POČITNICE

TURISTIČNI KAŽIPOT ZA POČITNICE

BONT.si logo

Načrtujete krajši ali daljši zimski, pomladanski ali poletni dopust, smučanje in druge oblike aktivnega preživljanja prostega časa sami, z družino ali prijatelji? Na teh  straneh vam ponujamo izbrane destinacije.

Vsi, ki boste preživeli dopust na eni izmed ponujenih destinacij, nam pošljite, po elektronski pošti, sliko, s kraja dopusta. Konec septembra 2015 bomo pripravili za vse pošiljateje  prijetno presenečenje.

Ponudnikom (hotelirjem, gostincem in vsem drugim turističnim predstavnikom) pa možnost, da se ugodno predstavijo najširši javnosti.

SLOVENIJA
AVSTRIJA
ITALIJA
BOSNA IN HERCEGOVINA

 

 • SMUČAJTE Z NAMI- UGODNE PONUDBE
 • Privoščite si zimske počitnice in užitke v prelepem koroškem zimsko turističnem kraju Innerkremsu. Od Ljubljane je oddaljen 160 kilometrov, dobri dve uri vožnje. Imajo več 36 kilometrov smučarskih prog. Na njih lahko smučajo tako začetniki, otroci ter več ali manj izkušeni smučarji. Urejene so tudi tekaške proge. Snega je v letošnji sezoni več kot dovolj. Tu so si smučarske kilometre nabirali na treningih znani smučarji in smučarke, kot so Maria Höfl Riesch, Lindsey Vonn, Bode Miller in Ivica Kostelic.

  Več informacije je na http://www.innerkrems.at/.

  Lahko se odločite za enodnevno smučanje, vikend paket ali za večdnevno uživanje na belih strminah ali ob odlični kulinariki, ki jo ponujajo v tem kraju. Sporočite nam samo vaše zahteve oziroma želje in mi vam bomo posredovali več ponudb, ki bodo oblikovane po vaših željah in bodo cenovno najbolj ugodne. Odločitev bo povsem vaša. Vsak, ki se bo odločil, da bo preživel dopust v tem kraju se bo potegoval za brezplačni vikend paket za dve osebi v prihodnji sezoni.

   

  Lista vaših želja:

  marketing@morel.si

   

  Želim naročiti samo smučarske karte s 1,5 evra popustom

  marketing@morel.si