VREME

18. januar 2022-Danes bo pretežno jasno

Jutri se bo na Primorskem pooblačilo

Danes bo pretežno jasno, sprva ponekod v vzhodni in severni Sloveniji še zmerno do pretežno oblačno. Šibka burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Goriškem in ob morju do 11 stopinj Celzija.

Jutri se bo na Primorskem pooblačilo. Drugod bo še pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megla. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju okoli 3, najvišje dnevne od 3 do 8, ob morju do 11 stopinj Celzija.

OBETI:V četrtek bo sprva oblačno, v južni Sloveniji bodo krajevne padavine. Sredi dneva in popoldne se bo od severozahoda jasnilo. V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bodo na severovzhodu snežne plohe. Ponekod bo pihal severozahodni veter.

 • 17. januar 2022-Danes bo precej jasno
 • 17. januar 2022-Danes bo precej jasno

  Danes bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Po nekaterih nižinah se bo zadrževala megla. Najvišje dnevne temperature bodo v krajih z meglo okoli 0, drugod od 5 do 12 stopinj Celzija.

  Zvečer se bo oblačnost prehodno povečala, na vzhodu Slovenije bodo ponoči možne rahle padavine. Ponekod na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 1, ob morju okoli 3 stopinj Celzija.

  Jutri bo na zahodu Slovenije precej jasno, drugod bo nizka oblačnost ali megla, ki se bo dopoldne večinoma razkrojila. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Goriškem in ob morju do 12 stopinj Celzija.

  OBETI:  V sredo se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo, drugod bo še precej jasno, po nižinah se bo del dneva zadrževala megla. Zapihal bo jugozahodnik.

  V četrtek bo sprva oblačno, predvsem na jugu Slovenije bo rahlo deževalo. Popoldne se bo jasnilo. (konec)

 • 14. januar 2022 -Danes bo pretežno jasno
 • 14. januar 2022 -Danes bo pretežno jasno

  Danes bo jasno, po nekaterih nižinah bo sprva možna megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10, na Primorskem in na sončnih pobočjih v višjih legah do 13 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. Predvsem v Vipavski dolini in na Krasu bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, na Primorskem malo nad 0, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

  OBETI: V nedeljo se bo nadaljevalo precej jasno vreme, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo lahko popoldne pojavila tudi ob morju.

  V ponedeljek bo na Primorskem pretežno jasno, drugod pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. (konec)

 • 13. januar 2022-Danes bo pretežno jasno
 • 13. januar 2022-Danes bo pretežno jasno

   

  Danes bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ki bo zvečer ponehala. Ponekod na Koroškem bo del dopoldneva še megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 6, na Goriškem in ob morju do 10 stopinj Celzija.

  Jutri bo jasno, po nižinah v notranjosti bo zjutraj nekaj megle. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -2, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od 4 do 10, na Primorskem in na sončnih pobočjih v nekoliko višjih legah do 13 stopinj Celzija.

  OBETI: V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. (konec)

 • 12. januar 2022-Danes bo pretežno jasno
 • 12. januar 2022-Danes bo pretežno jasno

  Danes bo jasno. Veter v notranjosti bo oslabel, na Primorskem pa bo še pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno, na Primorskem bo pihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od -11 do -4, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 0 do 4, na Goriškem in ob morju do 10 stopinj Celzija.

  OBETI: Tudi v petek in soboto bo pretežno jasno. Predvsem v višjih legah se bo otoplilo, po nižinah v notranjosti bo zjutraj nekaj megle. (konec)

 • 11. januar 2022-Danes bo pretežno jasno in vetrovno.
 • 11. januar 2022-Danes bo pretežno jasno in vetrovno.

  Danes bo pretežno jasno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

  Jutri bo jasno, veter bo postopno slabel. Najnižje jutranje temperature bodo od -10 do -4, na Primorskem okoli 0, najvišje dnevne od -1 do 3, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

  OPOZORILO: Do srede zjutraj bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem ponekod dosegali hitrost od 100 do 120 km/h.

  OBETI: Tudi v četrtek in petek bo pretežno jasno. V četrtek bo na Primorskem še pihala šibka burja. (konec)

 • 10. januar 2022- Danes bo sprva ponekod na vzhodu še rahlo snežilo
 • Danes bo sprva povsod pretežno oblačno, ponekod na jugu in vzhodu bo zjutraj in dopoldne občasno še rahlo snežilo. Popoldne se bo predvsem na zahodu delno zjasnilo. Sprva bo na Primorskem pihala šibka burja, ki se bo čez dan krepila, ponekod v notranjosti pa bo zapihal severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 4, na Goriškem in ob morju do 9 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo popoldne slabela, ponekod v notranjosti pa bo pihal severovzhodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -1, na Primorskem od 1 do 5, najvišje dnevne od -1 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

  OPOZORILO: Danes ponoči ter jutri bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem dosegali hitrost od 100 do 120 km/h.

  OBETI: Tudi v sredo in četrtek bo pretežno jasno, na Primorskem bo predvsem v sredo še pihala šibka burja. (konec)

 • 9. januar 2022- Danes bo v notranjosti občasno rahlo snežilo
 • 9. januar 2022- Danes bo v notranjosti občasno rahlo snežilo

   

  Danes bo pretežno oblačno, ponekod v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Pozno zvečer bo na Primorskem zapihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju okoli 5 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno oblačno, v jugovzhodni Sloveniji bo zjutraj in dopoldne še rahlo snežilo. Popoldne se bo predvsem na zahodu delno zjasnilo. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila, ponekod v notranjosti pa bo pihal severni do severovzhodni veter. Jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 3, najvišje dnevne od -1 do 4, na Goriškem in ob morju do 9 stopinj Celzija.

  OBETI: V torek in sredo bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ponekod v notranjosti pa severovzhodni veter. (konec)

 • 7. januar 2022-Danes bo pretežno jasno
 • 7. januar 2022-Danes bo pretežno jasno

  Danes bo pretežno jasno, megla ali nizka oblačnost se bo dopoldne razkrojila. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 7 stopinj Celzija.

  Jutri bo precej jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Po nekaterih nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megleno. Burja na Primorskem bo čez dan slabela. Jutranje temperature bodo v alpskih dolinah in v mraziščih Notranjske okoli -15 °C, drugod od -11 do -5, ob morju okoli -1, najvišje dnevne od -2 do 4, na Goriškem in ob morju okoli 7 stopinj Celzija.

  OBETI: V nedeljo se bo pooblačilo, v notranjosti države bo občasno rahlo snežilo. Zjutraj bo po nižinah v notranjosti še megla.

  V ponedeljek kaže na večinoma suho vreme, čez dan se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala burja. (konec)

 • 6. januar 2022-Danes čez dan se bo delno zjasnilo
 • 6. januar 2022-Danes čez dan se bo delno zjasnilo

  Danes bo sprva oblačno, tudi v južni Sloveniji bodo padavine zjutraj ponehale. Sredi dneva in popoldne se bo od severa jasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 6, na Goriškem in ob morju okoli 9 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Na Primorskem bo pihala povečini šibka burja. Jutranje temperature bodo od -10 do -3, na Primorskem okoli 0, najvišje dnevne od -4 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 7 stopinj Celzija.

  OBETI: V soboto bo precej jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Po nižinah bo zjutraj in dopoldne marsikje megleno. Jutro bo mrzlo. V nedeljo bo pretežno oblačno, v notranjosti bo občasno rahlo snežilo. (konec)

 • 5. januar 2022-Dež bo zvečer prešel v sneg do nižin
 • 5. januar 2022-Dež bo zvečer prešel v sneg do nižin

  Danes bo oblačno, padavine bodo postopno zajele vso Slovenijo. Meja sneženja se bo zvečer v notranjosti spustila do nižin. Na Primorskem in Notranjskem bo večino dneva še pihal južni veter, drugod bo popoldne zapihal veter severnih smeri, zvečer na Primorskem zmerna do močna burja. Dopoldanske temperature bodo od 8 do 16 stopinj Celzija, popoldne pa se bo od severa hladilo.

  Ponoči bo v večjem delu Slovenije snežilo, le po nižinah Primorske deževalo. V bližini morja lahko tudi zagrmi. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo proti jutru počasi slabela. Jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem od 2 do 5 stopinj CelzijaC.

  Jutri bo sprva oblačno, sneženje bo zjutraj ponehalo tudi v južnih krajih. Sredi dneva in popoldne se bo od severa delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 9 stopinj Celzija.

  OPOZORILO: Danes zvečer in v noči na četrtek bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem dosegali hitrost od 100 do 120 km/h. Burja bo na prehodu med Notranjsko in Primorsko ter v višje ležečih krajih Primorske gradila snežne zamete.

  OBETI: V petek in v soboto bo precej jasno. Jutri bosta mrzli in ponekod po nižinah megleni.(konec)

 • 4.januar 2022-Danes bo na zahodu rahlo deževalo
 • 4.januar 2022-Danes bo na zahodu rahlo deževalo

  Danes bo v Prekmurju in delu Štajerske še delno jasno, drugod bo oblačno. V zahodni polovici Slovenije bo občasno rahlo deževalo, pogosteje na Primorskem in Notranjskem. Pihal bo jugozahodnik, najmočnejši bo v višjih legah ter v severovzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 13 stopinj Celzija.

  Jutri bo oblačno. Dopoldne bodo padavine predvsem v zahodnih in severnih krajih, do večera bodo zajele vso Slovenijo. Meja sneženja se bo zvečer postopno spustila do nižin. Na Primorskem in Notranjskem bo večino dneva pihal južni veter, v notranjosti pa bo popoldne prehodno zapihal veter severnih smeri, zvečer na Primorskem zmerna do močna burja. Zjutraj bodo temperature od 3 do 10 stopinj Celzija, popoldne v severnih krajih od 2 do 6, drugod od 7 do 14 stopinj Celzija, a se bo od severa hladilo.

  OBETI: V noči na četrtek bodo padavine od severa oslabele in v četrtek zjutraj ponehale tudi v južni Sloveniji. Čez dan se bo počasi jasnilo, burja bo nekoliko oslabela. V petek bo pretežno jasno, na Primorskem bo pihala šibka burja. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. (konec)

 • 3. januar 2022- Danes se bo pooblačilo
 • 3. januar 2022- Danes se bo pooblačilo

  Danes bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, kakšno rosenje ponekod na Primorskem ni izključeno. Drugod bo precej jasno, ponekod v zatišnih legah bo zjutraj megla. Na Notranjskem in ponekod v Posavju bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 10, v vzhodni in južni Sloveniji do 13 stopinj Celzija.

  Jutri bo oblačno, predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik, ki bo v višjih legah ter v severovzhodni Sloveniji okrepljen. Najnižje jutranje temperature bodo v zatišnih legah severne Slovenije do -3, drugod od -1 do 5, ob morju 7, najvišje dnevne od 5 do 13 stopinj Celzija.

  OBETI: V sredo se bodo padavine okrepile in zajele vso državo, meja sneženja se bo popoldne in zvečer ponekod spustila do nižin. Od severovzhoda bo začel pihati severni in severovzhodni veter, na Primorskem pa zvečer burja. V noči na četrtek bodo padavine ponehale, v četrtek čez dan se bo postopno razjasnilo. Veter bo oslabel. (konec)

 • 2. januar 2022- Popoldne bo pretežno jasno
 • 2. januar 2022- Popoldne bo pretežno jasno

  Popoldne bo pretežno jasno, megla po nižinah bo večinama razpadla. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, v krajih z dolgotrajno meglo okoli 7 stopinj Celzija.

  V ponedeljek bo na severu in vzhodu še delno jasno. Drugod se bo postopno pooblačilo. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 3, najvišje dnevne od 7 do 13 stopinj Celzija.

  OBETI: V torek bo oblačno, predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik. V sredo se bodo padavine okrepile in prehodno zajele vso državo, meja sneženja se bo popoldne pričela spuščati. Na Primorskem bo zvečer zapihala burja. (konec)

 • 30. december 2021- Danes bo delno jasno
 • 30. december 2021- Danes bo delno jasno

  Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, na severovzhodu tudi pretežno oblačno. Marsikje po nižinah bo vztrajala megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 13 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno. Ponekod po nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost, ki se bo občasno pojavila tudi ob morju. Jutranje temperature bodo okoli 0, ob morju 5, najvišje dnevne od 9 do 15, v krajih z dolgotrajno meglo pa od 4 do 7 stopinj Celzija.

  OBETI: V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, po nižinah in ob morju bo predvsem zjutraj in dopoldne megleno. V višjih legah bo za ta čas zelo toplo. (konec)

 • 29. december 2021-Danes bo delno jasno
 • 29. december 2021-Danes bo delno jasno

  Danes bo precej jasno, več oblačnosti bo na severovzhodu. Marsikje po nižinah in tudi na Primorskem se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 11 stopinj Celzija.

  Zvečer se bo oblačnost povečala. Ponoči bo v severni polovici Slovenije prehodno rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 3, ob morju okoli 6 stopinj Celzija.

  Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, na severovzhodu tudi pretežno oblačno. Ponekod po nižinah bo vztrajala megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 13 stopinj Celzija.

  OBETI: V petek in soboto bo pretežno jasno, po nižinah in ob morju bo predvsem zjutraj in dopoldne megleno. V višjih legah bo za ta čas zelo toplo. (konec)

 • 28. december 2021- Danes bo povečini oblačno
 • 28. december 2021- Danes bo povečini oblačno

  Danes bo pretežno oblačno, na jugu Slovenije bodo še manjše plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Goriškem in ob morju do 10 stopinj Celzija.

  V noči na sredo bo za krajši čas deževalo, več padavin bo na severovzhodu. Do jutra bo dež povsod ponehal. Po nekaterih nižinah vzhodne in osrednje Slovenije, ter Primorske bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 4, ob morju okoli 6 stopinj Celzija.

  Jutri se bo delno razjasnilo. Več oblačnosti bo na severovzhodu, kjer lahko nastane kakšna kratkotrajna ploha. Po nekaterih nižinah se bo še zadrževala megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10 stopinj Celzija.

  OBETI: Tudi v noči na četrtek lahko na severu Slovenije prehodno rahlo dežuje. Čez dan bo zmerno do pretežno oblačno in suho vreme. V petek bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in del dopoldneva megla, ki se lahko pojavi tudi ob morju. Predvsem v višjih legah bo za ta čas zelo toplo. (konec)

 • 26. december 2021-Danes bo oblačno
 • Popoldne bo oblačno, proti večeru bodo južne kraje spet zajele rahle padavine. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem od 6 do 10 stopinj Celzija.

  Ponoči bo oblačno, predvsem na Kočevskem, Dolenjskem in v Beli krajini bo rahlo snežilo. Jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem od 3 do 6 stopinj Celzija.

  Jutri bo povečini oblačno, le v zahodni Sloveniji se bo delno zjasnilo. Šibka burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 10 stopinj Celzija.

  OBETI: V torek in sredo bo pretežno oblačno in povečini suho vreme, le tu in tam bo padla kakšna kaplja dežja. V sredo bo ponekod zapihal jugozahodni veter. (konec)

 • 23. december 2021-Ponoči bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod pa oblačno
 • 23. december 2021-Ponoči bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod pa oblačno

  Zvečer in ponoči se bo v severni in vzhodni Sloveniji delno zjasnilo, drugod pa bo še ostalo oblačno. Na jugozahodu bo že možen občasen rahel dež. Jugozahodni veter se bo okrepil. Najnižje jutranje temperature bodo na severu Slovenije od -8 do -1, drugod od 1 do 6 stopinj Celzija.

  V petek bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na jugozahodu bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 9, na vzhodu do 12 stopinj Celzija.

  OBETI: V soboto bo oblačno. Dež se bo na jugozahodu okrepil in se postopno razširil nad večji del Slovenije. Ob morju bo čez dan prehodno zapihal jugo. Jugozahodnik bo popoldne oslabel.

  V nedeljo bo oblačno in sprva večinoma suho, čez dan bo dež znova od jugozahoda zajel vso Slovenijo.

  V ponedeljek bo oblačno, predvsem v zahodni polovici države bo občasno deževalo. (konec)

 • 21. december 2021-Danes bo na severu precej jasno
 • 21. december 2021-Danes bo na severu precej jasno

   

  Danes bo sprva delno jasno in po nižinah megleno. Čez dan se bo od jugozahoda postopno pooblačilo, le na severu in severovzhodu bo ostalo precej jasno. Predvsem na severnem Primorskem in Notranjskem bodo popoldne in zvečer rahle padavine, v višjih legah severne Primorske in na Notranjskem kot rahel sneg. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 2, na Goriškem in ob morju okoli 6 stopinj Celzija.

   

  Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, marsikje v osrednji Sloveniji pa po nižinah večji del dneva oblačno ali megleno. Jutranje temperature bodo v severnih krajih od -9 do -5, drugod od -4 do 0, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od -2 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 8 stopinj Celzija.

  OBETI: V četrtek bo pretežno oblačno, ponekod bo zapihal jugozahodni veter.

  V petek bo na severovzhodu delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. V zahodni ter delu južne in osrednje Slovenije bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. (konec)