VREME

Vremenska napoved 8. januar 2007

Vreme/Slovenija

Ljubljana- Danes bo na vzhodu delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Na jugozahodu bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Ponekod bo še pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do -4, najvišje dnevne od 5 do 14 stopinj Celzija. Obeti: V torek in sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, na Primorskem pa pretežno oblačno.(konec)

 • Vremenska napoved1. januar 2007
 • Ljubljana- Danes bo oblačno, v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Zvečer se bodo padavine nekoliko okrepile in zajele vso Slovenijo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Najvišje temperature bodo od 3 do 11, v jugovzhodni Sloveniji do 14 stopinj Celzija. Jutri bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije spustila do nižin. Popoldne bodo padavine od zahoda ponehale. Na Primorskem bo zjutraj začela pihati zmerna burja. Ohladilo se bo, temperature bodo čez dan od -3 do 2, na Primorskem od 5 do 10 stopinj Celzija. Obeti: V sredo bo precej jasno, pihal bo severni veter. V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, v zahodnih krajih bodo popoldne rahle padavine. Zvečer je lahko ponekod poledica.(konec)

 • Vremenska napoved 30. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo na Primorskem in delu Notranjske pretežno oblačno in povečini še suho. Drugod bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Začel bo pihati jugozahodni veter. Jutri, na Silvestrovo, bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, ponekod lahko občasno rahlo dežuje ali rosi. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno, proti vzhodu Slovenije čez dan še delno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, ob morju okoli 4, najvišje dnevne od 3 do 8 stopinj Celzija. Obeti: V ponedeljek bo oblačno. V zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Jugozahodni veter se bo okrepil. Zvečer in v noči na torek se bodo padavine okrepile in razširile nad vso Slovenijo. V torek bo prevladovalo oblačno vreme s padavinami. Meja sneženja se bo spustila do okoli 500 m nadmorske višine. Na Primorskem bo pihala burja. (konec)

 • Vremenska napoved 29. december 2006
 • Ljubljana- Danes in jutri bo pretežno jasno, na Primorskem in po nekaterih nižinah bo sprva megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod zadržala tudi čez dan. Najnižje jutranje temperature bodo ob morju okoli 3, drugod od 0 do -7, v alpskih dolinah do -9, najvišje dnevne v krajih z dolgotrajno meglo okoli 0, drugod od 2 do 7, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. Obeti: V nedeljo in ponedeljek bo v zahodnih krajih oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Drugod bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v ponedeljek pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter. Proti večeru in v noči na torek se bodo padavine razširile tudi drugam.(konec)

 • Vremenska napoved 28. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo precej jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in del dopoldneva megla ali nizka oblačnost, ki se lahko ponekod zadrži večino dneva. Čez dan se bo ponekod na Primorskem začela pojavljati nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do -7, najvišje dnevne na Primorskem do 9, v krajih z dolgotrajno meglo okoli 0, drugod pa od 2 do 6 stopinj Celzija. Obeti: V noči na petek se bo prehodno pooblačilo, v petek dopoldne pa spet zjasnilo. Na Primorskem se bo zadrževala nizka oblačnost. V soboto bo delno jasno. Po nekaterih nižinah bo zjutraj in dopoldne megla, na Primorskem pa nizka oblačnost.(konec)

 • Vremenska napoved 25. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo pretežno jasno. Po nižinah osrednje in vzhodne Slovenije bo nizka oblačnost, ki se lahko predvsem v jugovzhodni in deloma osrednji Sloveniji zadrži večji del dneva. Drugod se bo delno razkrojila. Segala bo do nadmorske višine okoli 900 metrov. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Jutri bo pretežno jasno, po nižinah pa se bo večinoma zadrževala megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah do -8, drugod od -5 do 0, na Primorskem okoli 3, najvišje dnevne od - 1 do 3, na Primorskem okoli 12 stopinj Celzija. Obeti¨V sredo bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ponekod pa tudi ves dan. Burja na Primorskem bo zjutraj povsod ponehala. V četrtek čez dan se bo na Primorskem začela pojavljati nizka oblačnost, drugod ne bo večje spremembe vremena. (konec)

 • Vremenska napoved 24. december 2006
 • Ljubljana-Danes in jutri bo pretežno jasno. Po nižinah osrednje in vzhodne Slovenije bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki se lahko ponekod zadrži večji del dneva.
  Trenutno sega do nadmorske višine okoli 1000 metrov. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, ki se bo jutri spet nekoliko okrepila. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, na Primorskem okoli 3, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem okoli 12 stopinj Celzija. Obeti: V torek bo na Primorskem in v višjih legah jasno, drugod se bo večji del dneva zadrževala nizka oblačnost. Burja bo oslabela. V sredo bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. (konec)

 • Vremenska napoved 23. december 2006
 • Ljubljana- Ponoči in jutri bo pretežno jasno, le na jugovzhodu Slovenije občasno zmerno oblačno. Ponekod po nižinah bo predvsem v jutranjem času nekaj megle ali nizke oblačnosti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do -8, na Primorskem okoli 0, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem okoli 11 stopinj Celzija. Obeti: V ponedeljek in torek se bo nadaljevalo suho vreme. Na Primorskem in v gorah bo pretežno jasno, po nižinah pa se bo večinoma zadrževala nizka oblačnost. Burja na Primorskem se bo spet nekoliko okrepila.(konec)

 • Vremenska napoved 22. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo na Primorskem precej jasno, drugod pretežno oblačno in večinoma suho. Popoldne se bo tudi drugod po Sloveniji počasi začelo jasniti. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem močna burja. Jutri bo precej jasno, le ponekod v južni in v vzhodni Sloveniji bo zmerno do pretežno oblačno. Burja bo nekoliko oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do -5, v alpskih dolinah do -8, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem do 11 stopinj Celzija. Obeti: V nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo spet več oblačnosti. Podobno vreme bo tudi v ponedeljek, ko se bo spet nekoliko okrepila burja. Opozorilo: Sunki burje na Primorskem bodo do danes zvečer še dosegali hitrost okoli 100 km/h.(konec)

 • Vremenska napoved 21. december 2006
 • Ljubljana- Danes in jutri bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v vzhodnih in južnih krajih bo občasno rahlo snežilo. Danes popoldne in zvečer se bo sneženje v južni Sloveniji nekoliko okrepilo in jutri čez dan oslabelo, jutri popoldne pa se bo tudi na vzhodu delno zjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem močna burja, ki bo jutri popoldne nekoliko oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do -4, v alpskih dolinah do -8, najvišje dnevne od 0 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija. Obeti: V soboto bo pretežno jasno, v nedeljo pa bo spet več oblačnosti. Burja na Primorskem bo v soboto oslabela. Opozorilo: V četrtek popoldne in v petek bodo sunki burje na Primorskem spet dosegli hitrost okoli 100 km/h.(konec)

 • Vremenska napoved 20. december 2006
 • Ljubljana-Danes bo pretežno jasno, le v vzhodni Sloveniji ponekod občasno zmerno oblačno. Burja na Primorskem bo prehodno nekoliko oslabela. Jutri bo v zahodni Sloveniji še delno jasno, drugod pa povečini oblačno. Predvsem v vzhodni Sloveniji se bo pojavljalo rahlo sneženje. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do -6, v alpskih dolinah do -8, na Primorskem okoli 2, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija. Obeti: V petek bo v zahodni Sloveniji precej jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v vzhodni polovici Slovenije bo zjutraj še občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem čez dan nekoliko oslabela. V soboto bo povsod povečini jasno.(konec)

 • Vremenska napoved 19. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo na Primorskem delno jasno, pihala bo močna burja. Drugod bo pretežno oblačno. Pihal bo severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija. Jutri bo pretežno jasno. Burja na Primorskem bo nekoliko oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do -7, v alpskih dolinah do -11, na Primorskem okoli 5, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 10 stopinj Celzija. Obeti: V četrtek in petek bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, drugod pa povečini oblačno. Predvsem v vzhodni polovici Slovenije bo občasno rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala burja, ki se bo v četrtek popoldne spet krepila. Opozorilo: Na Primorskem lahko sunki burje ponekod dosežejo hitrost okoli 100 km/h. (konec)

 • Vremenska napoved 18. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo oblačno s padavinami, čez dan bo lahko snežilo tudi po nižinah. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Popoldne bodo padavine na severu in zahodu slabele, na Primorskem pa tudi že ponehale. Temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem od 7 do 10 stopinj. Jutri bo pretežno oblačno, rahlo sneženje bo dopoldne ponehalo tudi v južni Sloveniji. Popoldne se bo od severa počasi zjasnilo. Na Primorskem bo še pihala močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, v alpskih dolinah do -5, v krajih z burjo okoli 6, najvišje dnevne od 0 do 3, na Primorskem do 7 stopinj Celzija. Obeti: V sredo bo precej jasno in hladno. Burja na Primorskem bo nekoliko oslabela. V četrtek bo na zahodu še precej jasno, drugod pa povečini oblačno. V vzhodni Sloveniji bo popoldne možno naletavanje snega. Opozorilo: Danes in jutri bodo sunki burje na Primorskem ponekod dosegli hitrost okoli 100 km/h.(konec)

 • Vremenska napoved 17. december 2006
 • Ljubljana- Ponoči se bodo padavine okrepile, meja sneženja se bo od severa pričela spuščati. Jutri bo oblačno s padavinami, tudi po nižinah bo večinoma snežilo. Na Primorskem bo zapihala močna burja. Popoldne bodo padavine na severu in zahodu pričele slabeti in na Primorskem že ponehale. Temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 8 stopinj Celzija. Obeti: V torek bo pretežno oblačno, rahlo sneženje bo ponehalo tudi v južnih krajih. Predvsem na Primorskem se bo delno razjasnilo, še bo pihala zmerna do močna burja. V sredo bo precej jasno in hladno. Burja na Primorskem bo nekoliko oslabela. Opozorilo: V ponedeljek in torek bodo sunki burje na Primorskem ponekod dosegli hitrost okoli 100 km/h. (konec)

 • Vremenska napoved 16. december 2006
 • Ljubljana- Ponoči se bo pooblačilo, jutri bo oblačno, padavine bodo čez dan zajele večji del države. Najmanj jih bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo jutri zvečer spustila do nadmorske višine okoli 1000 m. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 5, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 3 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija. Obeti: V ponedeljek bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja se bo spustila do nižin. Na Primorskem bo začela pihati zmerna do močna burja. Tam bodo padavine čez dan že ponehale. V torek bodo padavine od zahoda povsod počasi ponehale. Na Primorskem se bo delno zjasnilo. Tam bo še pihala burja. Razmeroma hladno bo. (konec)

 • Vremenska napoved 15. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo povečini jasno. Marsikje po nižinah bo sprva megla ali nizka oblačnost, ki bo predvsem v Prekmurju vztrajala večji del dneva. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo v krajih z dolgotrajnejšo meglo okoli 2, drugod od 7 do 14 stopinj Celzija. Jutri se bo krepil jugozahodni veter. Postopno se bo pooblačilo v zahodni Sloveniji. Drugod bo še precej jasno, zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla, ki se bo v Prekmurju lahko zadržala večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 0, ob morju okoli 3, najvišje dnevne v krajih z dolgotrajnejšo meglo okoli 2, drugod od 7 do 14 stopinj Celzija. Obeti: V nedeljo bo oblačno. Padavine bodo čez dan postopno zajele vso državo. Meja sneženja bo sprva na okoli 1500 metrih nad morjem, popoldne pa se bo že spuščala in v noči na ponedeljek se bo ponekod spustila do nižin. Takrat bo na Primorskem zapihala zmerna do močna burja. V ponedeljek bo oblačno, padavine bodo od severozahoda postopno ponehale. Na Primorskem bo pihala burja. Hladno bo. (konec)

 • Vremenska napoved 14. december 2006
 • Ljubljana- Danes in jutri bo pretežno jasno. Le po nižinah bo ponoči in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki bo ponekod vztrajala tudi ves dan. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do -6, najvišje dnevne v krajih s celodnevno meglo malo nad 0, drugod od 7 do 13 stopinj Celzija. Obeti: V soboto se bo krepil jugozahodni veter. V zahodni Sloveniji se bo pooblačilo, drugod bo še delno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah še megla. V nedeljo bo oblačno. Padavine bodo od jugozahoda zajele vso državo. Meja sneženja bo sprva na okoli 1500 metrih nad morjem, v noči na ponedeljek pa se bo ponekod lahko spustila do nižin. (konec)

 • Vremenska napoved 13. december 2006
 • Ljubljana- Danes in jutri bo pretežno jasno, po nižinah se bo prvi del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost, ponekod tudi ves dan. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, ki bo ponoči oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, najvišje dnevne od 1 do 7, na Primorskem okoli 13 stopinj Celzija. Obeti: V petek bo v višjih legah in na Primorskem precej jasno, po nižinah večinoma oblačno ali megleno. V soboto se bo v zahodni Sloveniji pooblačilo, na vzhodu pa bo več sonca. Dopoldne bo po nižinah še megla. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. (konec)

 • Vremenska napoved 12. december 2006
 • Ljubljana- Danes in jutri bo pretežno jasno, danes popoldne prehodno zmerno oblačno. Po nižinah se bo zjutraj in dopoldne zadrževala megla ali nizka oblačnost. Jutri bo na Primorskem zapihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do -5, v alpskih dolinah okoli -7, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem okoli 11 stopinj Celzija. Obeti: V četrtek in petek bo v višjih legah in na Primorskem jasno, po nižinah osrednje Slovenije pa večinoma oblačno ali megleno. (konec)

 • Vremenska napoved 11. december 2006
 • Ljubljana- Danes bo na Primorskem pretežno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija. Ponoči se bo povsod razjasnilo, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Jutri čez dan se bo od severozahoda zmerno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo jutri od -7 do -2, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija. Obeti: V sredo se bo razjasnilo, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. V četrtek bo pretežno jasno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večji del dneva. Na Primorskem bo pihala šibka burja.(konec)