VREME

1. december 2021 - Danes se bo od zahoda pooblačilo

Na zahodu bo popoldne deževalo

Danes se bo od zahoda postopno pooblačilo. Na Primorskem in Notranjskem bo popoldne začelo rahlo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem in na vzhodu od 8 do 12 stopinj Celzija.

Ponoči se bodo padavine na zahodu okrepile in do jutra razširile nad vso Slovenjo. Meja sneženja se bo na severu spustila pod 1000 m. Jugozahodnik bo z izjemo Notranjske ponehal. Jutranje temperature bodo od -1 do 7, ob morju 10 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno s padavinami. V delu Gorenjske in Koroške bo večinoma snežilo, drugod po nižinah pa sprva večinoma deževalo, proti večeru pa se bo meja sneženja marsikje v notranjosti Slovenije spustila do nižin. Na Primorskem bo zvečer zapihala burja. Popoldanske temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

OBETI: Do petka zjutraj bodo padavine povsod ponehale, čez dan se bo od severozahoda delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. V soboto bo zmerno, popoldne tudi pretežno oblačno. V noči na nedeljo spet pričakujemo padavine, po nižinah v notranjosti Slovenije bo večinoma snežilo. (konec)

 • 30. november 2021-Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo
 • 30. november 2021-Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo

  Danes bo sprva delno jasno, predvsem sredi dneva in popoldne pa zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Popoldne bo marsikje pihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 6, na Goriškem in ob morju okoli 8 stopinj Celzija.

  Jutri dopoldne bo na vzhodu še delno jasno, drugod se bo postopno pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. Popoldne bo na Primorskem in Notranjskem začelo rahlo deževati. Jutranje temperature bodo v zatišnih legah od -7 do -4, drugod od -2 do 3, ob morju 7, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem in na vzhodu od 7 do 12 stopinj Celzija.

  OBETI: V četrtek bo oblačno z občasnimi padavinami. Po nižinah bo sprva večinoma deževalo, popoldne pa se bo meja sneženja ponekod spustila do nižin. Proti večeru bo na Primorskem zapihala burja. Do petka zjutraj bodo padavine povsod ponehale, čez dan se bo od severozahoda delno razjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. (konec)

 • 29. november 2021 - Popoldne se bo postopno jasnilo
 • 29. november 2021 - Popoldne se bo postopno jasnilo

  Popoldne se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 10 stopinj Celzija.

  Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutro bo mrzlo in po nižinah megleno, popoldne pa bo ponekod že zapihal jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od -10 do -3, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od -1 do 4, na Goriškem in ob morju okoli 8 stopinj Celzija.

  OBETI: V sredo bo na vzhodu še delno jasno, drugod se bo postopno pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. V četrtek bo oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo deževalo. (konec)

 • 28. november 2021-Danes bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami
 • 28. november 2021-Danes bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami

  Dopoldne bo oblačno s padavinami. Na severozahodu države bo snežilo, sicer bo meja sneženja večinoma med 500 in 800 m nad morjem. Popoldne bodo padavine prehodno oslabele, možna bo kakšna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

  Zvečer se bodo padavine spet okrepile in ponoči razširile nad vso Slovenijo. Po nižinah v notranjosti bo dež prešel v sneg. Jutranje temperature bodo od -3 do 1, ob morju okoli 5 stopinj Celzija.

  Jutri bo sprva še oblačno, zjutraj bo sneženje ponehalo tudi v južnih krajih. Čez dan se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija.

  OBETI: V torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutro bo mrzlo in po nižinah megleno, popoldne pa bo ponekod že zapihal jugozahodni veter.

  V sredo bo na vzhodu še delno jasno, drugod se bo postopno pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. (konec)

   

 • 27.november 2021- Danes bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami
 • 27.november 2021- Danes bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami

  Popoldne bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, po nižinah bo deževalo. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo pihal jugozahodni veter. Temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

  Ponoči se bodo padavine spet okrepile in razširile na vso Slovenijo. Po nižinah bo deževalo. Ob morju bo pihal jugo. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem od 6 do 10 stopinj Celzija.

  Jutri bo sprva oblačno s padavinami. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe, lahko tudi snežne. Predvsem v bližini morja ni izključena kakšna nevihta. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

  OBETI: V noči na ponedeljek bo oblačno s padavinami, po nižinah v notranjosti bo snežilo. Do jutra bodo padavine večinoma ponehale. V ponedeljek čez dan in v torek bo suho vreme. Na Primorskem bo v ponedeljek pihala šibka burja. (konec)

 • 26. november 2021- Danes bo oblačno, občasno bodo še padavine
 • 26. november 2021- Danes bo oblačno, občasno bodo še padavine

  Danes bo sprva oblačno s padavinami, ki bodo popoldne slabele in ponekod ponehale. Meja sneženja bo na severu sprva na nadmorski višini okoli 800 m, sredi dneva se lahko ob močnejših padavinah spusti do nižin. Popoldanske temperature bodo od 0 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

  V noči na soboto se bodo spet pričele pojavljati padavine. Po nižinah bo večinoma deževalo. Na severu Slovenije bo meja sneženja na nadmorski višini okoli 600 m, občasno pa lahko tudi nižje. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 3, na Primorskem od 8 do 11 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni polovici Slovenije. Na severu Slovenije bo sprva tudi po nižinah lahko snežilo, čez dan pa se bo meja sneženja pričela dvigovati. Na Primorskem in deloma na Notranjskem bo pihal veter južnih smeri. Popoldanske temperature bodo od 1 do 8, na Primorskem od 11 do 14 stopinj Celzija.

  OBETI: V nedeljo bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Ob močnejših padavinah lahko sneži do nižin.

  V ponedeljek kaže na suho vreme. V notranjosti bo zjutraj in dopoldne precej nizke oblačnosti. Popoldne se bo delno razjasnilo. (konec)

 • 25. november 2021-Danes bo oblačno in dopoldne ponekod megleno
 • 25. november 2021-Danes bo oblačno in dopoldne ponekod megleno

  Danes bo oblačno, le v severnih krajih bo zjutraj še delno jasno. Po nekaterih nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. Okoli poldneva bo v zahodnih krajih od juga začelo deževati, popoldne bo občasno deževalo tudi ponekod v osrednji in južni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

  Zvečer in ponoči se bodo padavine okrepile in prehodno zajele vso državo. V severni Sloveniji se bo meja sneženja ponekod spustila do višje ležečih dolin. Jutranje temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem od 5 do 10 stopinj Celzija.

  Jutri bo sprva oblačno s padavinami, ki bodo popoldne od zahoda oslabele. Popoldne se bodo občasno pojavljale predvsem v zahodnih in južnih krajih. Meja sneženja se bo na severu spustila do nadmorske višine okoli 600 m, ob močnejših padavinah lahko tudi nižje. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

  OBETI: V noči na soboto se bodo padavine prehodno spet razširile proti vzhodu. V soboto bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni polovici Slovenije. Meja sneženja bo sprva med 300 in 700 m nad morjem, popoldne se bo pričela dvigovati. Na Primorskem in deloma na Notranjskem pihal južni veter. Tudi v nedeljo bodo še občasne padavine, deloma plohe. Oblačnost se bo popoldne trgala. (konec)

 • 24. november 2021-Danes bo pretežno jasno
 • 24. november 2021-Danes bo pretežno jasno

  Danes bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo dopoldne megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

  Ponoči se bo pooblačilo na Primorskem ter v južni, do jutra tudi v osrednji Sloveniji, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Burja na Primorskem bo povsod ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 5 stopinj Celzija.

  Jutri dopoldne bo v delu Gorenjske, na Koroškem, v Prekmurju ter delu Štajerske delno jasno, ponekod bo dopoldne še megla. Drugod bo oblačno, okoli poldneva bo v zahodnih krajih začelo deževati. Popoldne bo občasno deževalo tudi ponekod v osrednjih in južnih krajih, pooblačilo se bo tudi nad preostalo Slovenijo. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

  OBETI: V noči na petek se bodo padavine okrepile in prehodno zajele vso državo. V severni Sloveniji se bo meja sneženja lahko spustila do višje ležečih dolin.

  V petek in soboto bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo v soboto pogostejše v zahodni polovici Slovenije. Meja sneženja bo večinoma med 400 in 700 m nad morjem, v soboto čez dan pa se bo spet zvišala. V soboto bo ob morju pihal jugo. (konec)

 • 23. november 2021-Danes se bo dopoldne delno zjasnilo
 • 23. november 2021-Danes se bo dopoldne delno zjasnilo

  Danes dopoldne bo ponekod v južnih in osrednjih krajih še zmerno oblačno, drugod se bo delno zjasnilo. Popoldne bo precej jasno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno, po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. Burja na Primorskem bo oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do -7, na Primorskem okoli 4, najvišje dnevne od 3 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

  OBETI: V četrtek bo na severovzhodu deloma sončno, drugod se bo pooblačilo, predvsem v zahodnih krajih bo občasno deževalo.

  V noči na petek bodo padavine prehodno zajele vso državo.

  V petek bo oblačno, še bo občasno deževalo.

  (konec)

 • 22. november 2021 -Danes bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo
 • 22. november 2021 -Danes bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo

  Danes bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo začela pihati šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

  Jutri dopoldne se bo delno zjasnilo. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 4, na Primorskem do 8, najvišje dnevne od 4 do 8, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

  OBETI: V sredo bo precej jasno. Zjutraj bo temperatura v notranjosti Slovenije večinoma pod ničlo, po nekaterih nižinah bo megla. Burja na Primorskem bo oslabela.

  V četrtek bo na severovzhodu deloma sončno, drugod bo oblačno, predvsem v zahodnih krajih bo občasno deževalo. (konec)

 • 19. november 2021 -Danes bo pretežno jasno
 • 19. november 2021 -Danes bo pretežno jasno

  Danes bo precej jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 13, v krajih z dolgotrajno meglo okoli 7, na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

  Jutri bo jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 1, ob morju okoli 5, najvišje dnevne od 10 do 13, v krajih z dolgotrajno meglo okoli 6, na Primorskem okoli 15 stopinj Celzija.

  OBETI: V nedeljo se bo na Primorskem pooblačilo, drugod bo še pretežno jasno z dopoldansko meglo po nižinah. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodni veter.

  V ponedeljek bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Nekoliko hladneje bo, na Primorskem bo zapihala burja. (konec)

 • 18.november 2021-Danes bo sprva pretežno oblačno in povečini suho
 • 18.november 2021-Danes bo sprva pretežno oblačno in povečini suho

  Danes bo sprva pretežno oblačno in povečini suho, sredi dneva in popoldne se bo ponekod delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Jutranje temperature bodo od -3 do 3, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 9 do 13, na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

  OBETI: V soboto bo jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. V nedeljo se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo, drugod bo še pretežno jasno z meglo po nižinah. V višjih legah bo zapihal jugozahodni veter. (konec)

 • 17. november 2021-Danes bo oblačno s kakšno kapljo dežja
 • 17. november 2021-Danes bo oblačno s kakšno kapljo dežja

  Danes bo pretežno oblačno, ponekod po nižinah sprva lahko tudi megleno. Predvsem v južni in zahodni Sloveniji bodo manjše krajevne plohe. Burja na Primorskem bo čez dan prehodno ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

  Jutri bo sprva pretežno oblačno z manjšimi krajevnimi padavinami, ki bodo popoldne povsod ponehale, ponekod se bo oblačnost trgala. Na Primorskem bo spet zapihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 10, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

  OBETI: V petek in soboto bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. (konec)

 • 16. november 2021-Danes bo oblačno s kakšno kapljo dežja
 • 16. november 2021-Danes bo oblačno s kakšno kapljo dežja

  Danes bo oblačno, ponekod v notranjosti Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

  Jutri bo oblačno, ponekod po nižinah sprva lahko tudi megleno. Predvsem v južni in zahodni Sloveniji bodo možne manjše krajevne plohe. Burja na Primorskem bo čez dan prehodno ponehala. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 10, najvišje dnevne okoli 8, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

  OBETI: V četrtek se bodo manjše padavine prehodno pojavljale nad večjim delom Slovenije, popoldne bodo ponehale, ponekod se bo oblačnost trgala. Na Primorskem bo spet zapihala šibka burja.

  V petek bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. (konec)

 • 15. november 2021-Popoldne bo večinoma oblačno in suho
 • 15. november 2021-Popoldne bo večinoma oblačno in suho

  Popoldne bo na Primorskem delno jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho. Temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem od 14 do 18 stopinj Celzija.

  Jutri bo oblačno in ponekod po nižinah lahko zjutraj tudi megleno. Ponekod v notranjosti Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 5 do 10, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

  OBETI: V noči na sredo bo na Primorskem prehodno pogosteje deževalo. V sredo bo oblačno, predvsem v južni in zahodni Sloveniji bodo krajevne plohe. Burja bo oslabela.

  V četrtek se bodo manjše padavine prehodno pojavljale nad večjim delom Slovenije, popoldne bodo ponehale in ponekod se bo oblačnost trgala.(konec)

 • 14.november 2021-Danes bo oblačno
 • 14.november 2021-Danes bo oblačno

  Danes bo oblačno, nekaj jasnine bo le na Primorskem. Občasno se bodo pojavljale manjše padavine, deloma plohe. Na Primorskem bo zapihala šibka burja, v notranjosti šibak veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Goriškem in ob morju do 16 stopinj Celzija.

  Jutri bo na Primorskem dokaj sončno s šibko do zmerno burjo, drugod bo prevladovalo oblačno in povečini suho vreme, oblačnost se bo popoldne trgala. Jutranje temperature bodo od 4 do 7, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 6 do 11, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

  OBETI: V torek in sredo bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.(konec)

 • 12. november 2021-Danes bo na zahodu in nad 1100 m sončno
 • 12. november 2021-Danes bo na zahodu in nad 1100 m sončno

  Danes bo v zahodni Sloveniji in v višjih legah nad okoli 1100 m nadmorske višine pretežno jasno, popoldne se bo zmerno pooblačilo. Drugod bo večji del dneva megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo v krajih z oblačnim ali meglenim vremenom od 5 do 9, drugod od 10 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

  Jutri bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Jutranje temperature bodo od 4 do 8, ob morju okoli 11, najvišje dnevne od 8 do 13, Na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

  OBETI: V nedeljo bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. V ponedeljek bo na Primorskem dokaj sončno s šibko burjo. Drugod bo prevladovalo oblačno in povečini suho vreme. (konec)

 • 11.november 2021-Danes bo na Primorskem ter v višjih legah dokaj sončno
 • 11.november 2021-Danes bo na Primorskem ter v višjih legah dokaj sončno

  Danes bo na Primorskem in v višjih legah večinoma sončno. Drugod bo po nižinah večji del dneva vztrajala megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

  Jutri bo v gorah in na Primorskem dokaj sončno in toplo, po nižinah v notranjosti pa bo večinoma vztrajala nizka oblačnost. Jutranje temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 8, najvišje dnevne od 7 do 11, ob morju in na Goriškem okoli 18 stopinj Celzija.

  OBETI: V soboto kaže na oblačno vreme, predvsem v zahodni in južni Sloveniji bo občasno deževalo.

  V nedeljo bo še oblačno, ponekod bo še možen rahel dež. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja.(konec)

 • 10.november 2021-Danes bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo
 • 10.november 2021-Danes bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo

  Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, burja na Primorskem bo oslabela in ponehala. V notranjosti Slovenije se bo dopoldne po nekaterih nižinah zadrževala megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 10, na Primorskem od 15 do 19 stopinj Celzija.

  Jutri bo sprva zmerno do pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Čez dan se bo prehodno delno razjasnilo. Jutranje temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem od 7 do 10, najvišje dnevne od 9 do 15, na Primorskem okoli 18 stopinj Celzija.

  OBETI: V petek bo v gorah in na Primorskem dokaj sončno in toplo, po nižinah v notranjosti pa bo večinoma vztrajala nizka oblačnost.

  V soboto bo v zahodnih in deloma osrednjih krajih občasno deževalo, drugod bo suho vreme. (konec)

 • 9. november 2021- Danes bo precej jasno z več oblačnosti in nekaj megle
 • 9. november 2021- Danes bo precej jasno z več oblačnosti in nekaj megle

  Danes bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo zmerna burja. V notranjosti Slovenije bo zmerno do pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 11, na Primorskem okoli 16 stopinj Celzija.

  Jutri se bo tudi na Primorskem zmerno pooblačilo, burja bo oslabela in ponehala. V notranjosti Slovenije bo precej megle in nizke oblačnosti. Jutranje temperature bodo od -2 do 4, na Primorskem od 5 do 9, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem od 15 do 19 stopinj Celzija.

  OBETI: V četrtek in petek bo v gorah in na Primorskem dokaj sončno in toplo, po nižinah v notranjosti pa bo večinoma vztrajala nizka oblačnost. (konec)