05.08.2021 ob 10:09
Deli članek
ALEJA SKY s pestrim poletnim dogajanjem navdušuje obiskovalce

Tokratni torkov poletni večer na ALEJI SKY je popestril Žan Hauptman

 

Ljubljana (MOREL)- Ste si že ogledali kino predstavo na velikem platnu pod zvezdami? Uživate v prijetnih in romantičnih poletnih večerih ob zvokih slovenskih glasbenikov? Vse to vas poleg gledaliških predstav za otroke in mojstrovin slovenskih kulinaričnih mojstrov čaka na ALEJI SKY. Poletni večeri v znamenju glasbe bodo potekali še vse do konca meseca. Po nastopu Žana Hauptmana bo prihodnji teden obiskovalce s svojim petjem razvajala Maja Založnik, sledili pa bodo še nastopi Gaje Prestor, Andreja Šifrerja in skupine King Foo. Koncerti se pričnejo ob 20. uri in so brezplačni. Ker je število obiskovalcev omejeno, si morate vstopnico predhodno zagotoviti na info točki ALEJE v prvem nadstropju.

Tudi sredini večeri so na ALEJI SKY rezervirani za posebne užitke – filmske. Premiera filma Odred odpisanih: Nova misija je navdušila obiskovalce, v prihodnjih tednih pa bodo na sporedu še sinhronizirana risanka Luka, film Sreča na vrvci in sinhronizirana risanka Mali šef: družinski posli. Privoščite si brezskrben filmski večer s svojimi najbližjimi – tudi za kino predstave na prostem vam vstopnice podarja ALEJA.

Posebna atrakcija na strehi nakupovalnega središča so tudi gledališke predstave za otroke, ki so na sporedu vsako nedeljo ob 11. uri. Vse lačne želodčke pa po zaključku predstave čakajo še okusne kulinarične dobrote izpod rok kuharskih gostov. Si želite poskusiti specialitete Jerneje Trofenik Dimnik? V nedeljo, 8. avgusta, bo v restavraciji Imperio Mexicano za vse navdušence nad mehiško kuhinjo pripravljala slastne tortilje. Po navodilih NIJZ je pri vseh dogodkih treba izpolnjevati pogoj PCT.

V nakupovalnem središču je še vedno mogoče prejeti tudi darilne bone za 5 evrov, ki jih lahko koristite v vseh gostinskih lokalih v ALEJI. Kako do bona za kulinarične užitke? Oglasite se na info točki središča, ki se nahaja v prvem nadstropju, predložite račun v vrednosti vsaj 50 evrov iz ene od trgovin ali lokalov v središču in uživajte v okusnih dobrotah z vsega sveta. Naše najsodobnejše nakupovalno središče ima za vas široko izbiro – mehiško restavracijo Imperio Mexicano, kitajsko restavracijo Han, picerijo in ošterijo Chianti, restavracijo Chuty’s, restavracijo Vino in Ribe, Lars & Sven, restavracijo Boul, McDonald's ter kavarne Zvezda, Teta Frida, Caffe DeLUXE in Neo cafe. Lokali so odprti od ponedeljka do sobote do 22.30 in ob nedeljah do 17.30. (konec)