22.07.2021 ob 21:02
Deli članek

Ljubljana (MOREL)- Na strehi našega najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA je poletje v polnem teku. Si želite začutiti pravi poletni utrip? Obiščite koncert znanih slovenskih glasbenikov ali si oglejte najnovejšo kino predstavo na prostem, najmlajše pa razveselite z ogledom gledališke predstave ali kuhanjem z vrhunskim kulinaričnim mojstrom.

Na ALEJI SKY lahko užijete pravo poletje. Vsak torek obiskovalci prepevajo skladbe slovenskih glasbenih ustvarjalcev in uživajo v prijetnem večernem vzdušju. Med drugim so ta teden uživali ob glasu in uspešnicah vsem dobro znanega Adija Smolarja, v prihajajočih tednih pa bodo obiskovalci lahko prisluhnili tudi pevcem Žanu Hauptmanu, Maji Založnik, Gaji Prestor, Andreju Šifrerju in energični skupini King Foo. Koncerti se začenjajo ob 20. uri in so popolnoma brezplačni. Zaradi varnosti je število vstopnic omejeno, zato si svojo čim prej zagotovite na info točki v 1. nadstropju središča.

V ALEJI niso pozabili niti na vse ljubitelje domačih in tujih filmskih uspešnic, zato so sredini večeri namenjeni kino predstavam na prostem. Obiskovalci so si tako nedavno grizli nohte ob ogledu akcijskega vohunskega trilerja Črna Vdova, ki navdušuje po vsem svetu. Do konca poletja bo na sporedu še več odličnih uprizoritev, med drugim Odred odpisanih, Luka in Sreča na vrvici. Vstopnice za ogled kino predstave vam podarja ALEJA, prevzamete pa jih lahko na info točki našega najmodernejšega nakupovalnega središča.

Seveda pa v središču niso pozabili niti na naše najmlajše. Odslej lahko otroci vsako nedeljo uživajo ob ogledu vrhunskih gledaliških predstav med 11.00 in 12.00 ali se preizkusijo v ustvarjanju kulinaričnih mojstrovin z enim od vrhunskih kuharskih mojstrov. Prihajajočo nedeljo, 25. julija, bo svoje kulinarično znanje z najmlajšimi delil zmagovalec Masterchefa 2021 Bruno Šulman. Nedeljsko pestro dogajanje na ALEJI SKY poteka vse do 17.00.

Poleg dogajanja na strehi središča je ALEJA poskrbela tudi za okrepčilo med nakupovanjem, saj obiskovalcem podarja darilni bon za 5 evrov, ki je unovčljiv v prav vseh gostinskih lokalih v središču. Bon prejmete v prvem nadstropju središča na info točki, zanj pa je treba predložiti račun iz ene od ALEJINIH trgovin v vrednosti 50 evrov ali več. Kulinarične užitke si tako lahko privoščite v mehiški restavraciji Imperio Mexicano, kitajski restavraciji Han, pizzeriji in ošteriji Chianti, restavraciji Chuty’s, restavraciji Vino in Ribe, Lars & Sven, restavraciji Boul, McDonald's ter v kavarnah Zvezda, Teta Frida, Caffe DeLuxe in Neo Cafe. V prijetnem kosilu ali klepetu ob sladoledu in kavi lahko uživate vsak dan od ponedeljka do sobote do 22.00 in ob nedeljah do 17.00.