06.07.2021 ob 15:46
Deli članek
Brezplačno hitro testiranje na COVID-19

Ljubljana (MOREL)- Želite opraviti hitri test na prisotnost COVID-19 in to popolnoma brezplačno? Hitro testiranje lahko od ponedeljka do sobote med 9 in 19. uro opravite na zunanjem parkirišču nakupovalnega središča ALEJA in pred glavnim vhodom v CITYPARK, torej nasproti parkirne hiše.

Predhodno naročanje na test ni potrebno, opozoriti pa velja, da se PCR testi na omenjenih točkah ne izvajajo. Vsak obiskovalec, ki se odloči za testiranje, ne sme imeti simptomov, obenem pa mora imeti urejeno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Kot dokazilo mora zato oseba s seboj prinesti veljavno zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Tako naše najsodobnejše kot tudi naše največje nakupovalno središče testiranje omogočata popolnoma brezplačno. Vsi testirani takoj po testu prejmejo brezplačno tiskano potrdilo v slovenščini ali angleščini, 30 minut pozneje pa tudi SMS-sporočilo o rezultatu. S potrdilom se lahko odpravite čez mejo na dopust, na različne dogodke, prireditve in podobno.

V obeh nakupovalnih središčih so odprte vse trgovine in tudi številni gostinski lokali. V ALEJI si pijačo, kosilo, kavo ali tortico lahko privoščite prav vse dni v tednu, v Cityparku pa od ponedeljka do sobote. Več informacij o delovnih časih trgovin in lokalov je dostopnih na www.aleja.si in www.citypark.si.

Središči sta tudi ponosni lastnici certifikata za visoke higienske standarde TÜV AUSTRIA, ki sta ga prejeli s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe. Vsi obiskovalci so tako lahko prepričani, da je nakupovanje tako v ALEJI kot tudi Cityparku povsem varno, saj obe središči zagotavljata najvišje higienske in varnostne standarde. (konec)