11.01.2022 ob 12:15
Deli članek
Do kar 60-odstotna znižanja v ALEJI

Ljubljana (MOREL)- Najsodobnejše slovensko nakupovalno središče ALEJA obiskovalce tudi v novem letu preseneča in razvaja. Tokrat z velikimi zimskimi znižanji v trgovinah. Do kar 60-odstotno znižanje vas čaka v številnih trgovinah z oblačili in obutvijo. To so trgovine Mass, Sportina, XYZ, H&M, s. Oliver, Deichmann, Lisca, Buzz, Reserved, Calzedonia, Intimissimi, Mohito in mnoge druge.

Tudi v prodajalnah Big Bang, Vitapur, Sensilab, trgovini z nakitom Pandora in v športnih trgovinah Hervis, adidas in Sport Vision obiskovalce pričakujejo visoki popusti. Zimska znižanja v ALEJINIH številnih trgovinah so tako odlična priložnost, da v novo leto vstopite z novimi stvarmi in pri tem še prihranite.

Pred oziroma po nakupovanju si lahko privoščite okusno kosilo v restavracijah z raznovrstno kulinariko na ALEJI SKY. Dan pa si lahko popestrite tudi z edinstveno izkušnjo drsanja nad mestom. Drsališče na strehi v Ljubljani, ki se razprostira na kar 750 kvadratnih metrih, je odlična ideja za zabavno družinsko aktivnost. Ob predložitvi računa nad 50 evrov iz katere koli trgovine ali lokala v ALEJI na info točki lahko prevzamete kupon za 50% popust na družinsko vstopnico za drsanje na ALEJI SKY.

Varnost je v našem najsodobnejšem nakupovalnem središču na prvem mestu. Zagotavljajo jo z najvišjimi varnostnimi in higienskimi standardi, zato je nakupovanje povsem brezskrbno. Na zunanjem parkirišču vsak dan, tudi ob nedeljah, poteka brezplačno testiranje na Covid–19. Od ponedeljka do sobote pa je vsem obiskovalcem na voljo brezplačno cepljenje proti Covid–19 in gripi. (konec)