20.04.2022 ob 10:05
Deli članek
Kdo je najslajša Limoni* v Klipingovi ekipi?

Martina Limoni

Ljubljana (MOREL)- Pridete v službo, pa vas na kuhinjski mizi pričakata dve škatli ne samo okusnih, ampak tudi lepih sladic... Ne morete spati, ker vas preganjajo opravki iz vašega dolgega seznama nalog, da bi si vsaj malo olajšali dušo, pošljete elektronsko pošto relevantni osebi... in že čez nekaj minut presenečeni dobite njen odgovor. Prijazen. Profesionalen. Pozabite na pomemben službeni opravek, ker je morda malo bolj administrativne narave, pa vas med sporočili pričaka opomnik. Nežen.

Kar smo opisali zgoraj, se bere malo kičasto, ampak je resnično in se lahko zgodi tudi vam - če delate z Martino Limoni.

Martine morda še niste srečali, ampak ona vas pozna. Skrbi namreč za to, da bodo vaše Kliping storitve pravilno in natančno obračunane. Martina je tudi duša Klipingove ekipe. Skromna, spoštljiva, vedno prijazna, ustrežljiva, zaskrbljena točno takrat, ko drugi še niso opazili, da ne gre vse po načrtih, in samozavestna, ko je treba rešiti kakšen problem. Samozavest je posledica njenega znanja, kilometrine in predvsem volje, da se vsak dan česa novega nauči.

Martina je tiste vrste človek, kakršen si vsakdo želi biti, še posebej v trenutkih, ko se morda znajdemo v afektu, jezni, frustrirani, nejevoljni, preveč emotivni in mogoče agresivni. In vse to ji uspeva ob skrbi za precej veliko kmetijo, za ožjo in širšo družino, v kateri so tudi člani, ki potrebujejo stalno Martinino pomoč. In ko ne skrbi za živali, rastline, ljudi ali pa finance, Martina zvečer odpre recept in napeče sladic - kar tako, da z njimi koga razveseli! In točno te sladice se zjutraj znajdejo na Klipingovi kuhinjski mizi.

Samo eno stvar Martina lahko spremeni na bolje: večkrat bi lahko prišla v službo in nas razveselila s svojo fizično, ne samo virtualno prisotnostjo!

Čim več sladkih limonic, kakršna je naša Martina, vam želimo - v delovnem in zasebnem življenju!

To je zapisala ekipa družbe Kliping d.o.o. (konec)