30.08.2021 ob 19:25
Deli članek
Mariborski bodybuilder Boštjan Verbovšek po 20 letih ponovno  za najlepšega v Evropi

Maribor, (MOREL)- Mariborski bodybuilder 42 letni Boštjan Verbovšek, ki se je v tem športu proslavil pred približno 20 leti, se ponovno vrača na mednarodne odre budybulding tekmovanj. Tako se bo v soboto,  v Mostarju, v Bosni in Hercegovini udeležil evropskega tekmovanja IBFF European championship.

Boštjan Verbovšek o tem, zakaj po mnogih letih spet športne priprave in vrnitev na bodybuilding tekmovanja: »Želim ponovno tekmovati, da dokažem samemu sebi, da še zmorem in da je moje telo še vedno odlično oblikovano. Vesel sem, ker me bo na tekmovanjih na evropskem prvenstvu v Mostarju in na Mr. Univerzumu v Budimpešti  septembra letos, spremljala tudi moja družina. Želim si zmage.«

Ob tem je Verbovšek dodal: »Vedno pravim, da smo budybuilderji "nekoliko egoisti", drugače ne moremo biti  uspešni. Sicer je bodybuilding individualen šport. Bliža se trenutek resnice, tri leta priprav, velikega, celo »ubijalskega« dela, treniranja, telovadnica, kardio treningi, prehrana, ki velja za največji izziv pri treningu pred tekmovanji … rezultat pa bo viden v Mostarju ali v Budimpešti.« (konec)