08.07.2021 ob 14:03
Deli članek
Na ALEJO SKY prihaja akrobatska skupina Dunking Devils

Mlada pevka Stella

Ljubljana (MOREL)-  Na ALEJI SKY se skozi vse poletje dogaja na polno. Noro, nepozabno, veselo in nasmejano. Takšno je vzdušje ob torkovih in sredinih večerih, ko se na ALEJI SKY odvijajo koncerti priznanih glasbenikov in filmske projekcije svetovnih uspešnic.

Ta teden so občinstvo na noge dvignili Bojan Cvjetićanin, frontman skupine Joker out, mlada pevka Stella in številni drugi glasbeni gostje, med njimi tudi Gušti, Tomi Meglič, Gregor Skočir in Štras. Naslednji torek, 13. julija, bo nastopila mlada pevka Pia Nina, vse do konca poletja pa boste lahko slišali še Adija Smolarja, King Fooje ter številne druge glasbenike. Vsi koncerti, ki se pričnejo ob 20.00, so popolnoma brezplačni, vstopnice zanje pa si zagotovite na ALEJINI info točki v 1. nadstropju središča. Prevzeti jih morate najpozneje eno uro pred koncertom. Število vstopnic je zaradi zagotavljanja varnosti omejeno.

Ob sredinih večerih je na ALEJI SKY vse v znamenju svetovnih filmskih uspešnic, ki jih spremlja pester zabavni program. Si želite kar pod milim nebom ogledati predpremiero sinhroniziranega animiranega igranega filma Space Jam Nova legenda? Prihodnjo sredo, 14. julija, bo izvrstna priložnost za to. Pred projekcijo filma, ki bo ob sončnem zahodu, pa vas čaka še nekaj zabavnega, pestrega in razigranega. Za odlično glasbo bo že od 19.00 dalje skrbel DJ, v metanju trojk se bodo pomerili znani influencerji, ko bo ozračje dodobra razgreto, pa bo zbrane z akrobacijami navduševala svetovno znana akrobatska skupina Dunking Devils.

Ta teden so si lahko obiskovalci ogledali akcijsko pustolovščino Hitri in drzni 9, vse do konca poletja pa vas čakajo še številne druge filmske projekcije, med njimi tudi akcijski vohunski triler Črna vdova. Za ogled vseh filmov vam vstopnice podari ALEJA, prevzamete pa jih na info točki v prvem nadstropju nakupovalnega središča. Pred ogledom filmov je dodatno poskrbljeno za pijačo in jedačo: na stojnicah na ALEJI SKY si lahko privoščite različne pijače, sladice, pokovko ter ostale sladke in slane prigrizke.

V prijetno ohlajenem najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA lahko nakupujete, si privoščite kavo, sok, tortico, sladoled ali pa kar celotno kosilo v skupno kar 80 trgovinah in gostinskih lokalih. V tem času v številnih trgovinah potekajo poletna znižanja oblačil in obutve.

Če se pred odhodom na dopust, obiskom prireditve ali drugih dogodkov želite testirati na prisotnost COVID-19, vam ALEJA to omogoča povsem brezplačno. Testiranje brez predhodne najave se izvaja od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro na zunanjem parkirišču ALEJE. Ob tem brezplačno prejmete tudi tiskano potrdilo v slovenščini ali angleščini. (konec)