02.12.2021 ob 14:35
Deli članek
Največje slovensko nakupovalno središče bo za Miklavža obdarilo obiskovalce

Miklavž bo Citypark obiskal v spremstvu angelčkov

Ljubljana (MOREL)- Največje slovensko nakupovalno središče Citypark bo v soboto, 4. decembra, razveseljevalo obiskovalce in jim z darili pričaralo nasmehe na obraz. Miklavževi pomočniki angelčki bodo obdarovali s sladkimi darili in drugimi presenečenji. 

Za vse obiskovalce so v Cityparku decembra pripravili še eno novost. Da med nakupovanjem ne boste hiteli, bo nakupovalno središče ob vikendih obratovalo po podaljšanem delovnem času. Nakupe boste lahko vse do 18. decembra vsak petek in soboto v opravili do 22. ure. Darila za svoje najdražje boste lahko kupili v kar 120 trgovinah, po nakupovanju pa se boste lahko okrepčali v restavracijah in lokalih.

Citypark je  že v popolnem prazničnem duhu – poleg čudovite okrasitve nakupovalnega središča so za obiskovalce pripravili ogromno zanimivosti. Do božiča boste lahko odštevali z XXL adventnim koledarjem, ki postavljen pred trgovino Interspar vsak dan podarja bogato nagrado, v zimsko pravljico pa vas bo popeljal božično–novoletni sejem z veliko izbiro izdelkov slovenskih proizvajalcev. (konec)