26.11.2021 ob 16:46
Deli članek
Nova trgovina Xiaomi

Nova trgovina bo kupce navduševala z visokokakovostnimi-izdelki-

Ljubljana (MOREL)-  Izredno smo ponosni in veseli, da se ravno pri nas v Cityparku kot prva v Ljubljani odpira trgovina Xiaomi Store. To je velika pridobitev za naše središče in za vse obiskovalce. Pri nas veš čas dopolnjujemo in izboljšujemo ponudbo trgovin in gostinskih lokalov. Privabljamo najbolj znane in najbolj zaželene svetovne blagovne znamke in Xiaomi je zagotovo ena od njih,« je na odprtju trgovine Xiaomi Store poudaril Andrej Ropret, center manager Cityparka.

Navdušenje nad odprtjem prodajalne je izrazil tudi Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Hrvaško in Slovenijo: »Naša obljuba vsem oboževalcem Xiaomija je, da bo njihovo življenje z izdelki Xiaomi bolj prijetno in priročno. Torej, glavni generator razvoja izdelkov so naši kupci in njihove potrebe. Xiaomi je razvil vrsto izdelkov AIoT, ki izboljšujejo številne vidike življenja uporabnikov. Naš cilj je biti vedno blizu potrošnikom in oboževalcem Xiaomija. S ponudbo širokega portfelja izdelkov v trgovinah Xiaomi se tako njim še bolj približamo.«

Nova trgovina se tako pridružuje več kot 120 različnim prodajalnam in lokalom v Cityparku. Kupce bo navduševala z visokokakovostnimi izdelki na področju mobilne telefonije in ostalih pametnih naprav. »Nova prodajalna je pika na i letošnjim odprtim in prenovljenim trgovinam pri nas. Moram poudariti, da smo kljub letu, ki ga je zaznamoval korona virus in kljub vsem omejitvam, naredili zelo veliko,« je dodal Andrej Ropret.

V Cityparku skupaj z obiskovalci pišejo zgodbo uspeha, nenehnega razvoja in investicij ter sledijo svetovnim trendom. V nakupovalno središče stalno investirajo in s tem rastejo ter se razvijajo. (konec)

 

»Z optimizmom zremo v prihodnost, veselimo se že decembra in prihodnjega leta. Obiskovalcem vseskozi omogočamo varno, prijetno in brezskrbno nakupovanje, tako da lahko pri nas resnično uživajo in združijo prijetno s koristnim,« je zaključil center manager največjega slovenskega nakupovalnega središča.