04.01.2022 ob 16:17
Deli članek
Obdarili kar 200 otrok

Slovenj Gradec (MOREL)- "V akciji Pismo Božičku, ki je potekala v sklopu Festivala daril, smo prejeli kar 2200 pisem, ki so jih otroci prinesli v naše poslovalnice. Skupaj smo obdarili kar 200 otrok, kar nas zelo veseli,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas bagsandmore.si.

Prav tako so podarili 2500 izdelkov oz. daril, in sicer dobrodelnima organizacijama Slovenski Karitas in Božiček za en dan. »V sklopu Festivala daril je v novembru in decembru potekal dobrodelni projekt Darilo za prijatelja. V papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More je bilo med tisočimi na voljo pet posebnih  izdelkov oz. igrač za nakup. Če so kupci kupili katerega izmed izbranih, je naše podjetje istega podarilo omenjenim organizacijam,« je dodala vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron.

V podjetju skozi vse leto dajejo velik poudarek dobrodelnosti. Izvajajo jo zelo srčno in so na svoje dosežke in odzive kupcev zelo ponosni. Uresničili so že mnogo humanitarnih aktivnosti, s katerimi pomagajo otrokom. V zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov. (konec)