24.06.2021 ob 12:14
Deli članek
Obiskovalce  sta že očarala kolektiv UMcoustic in komedija Varuj mi ženo

Ljubljana (MOREL)-  Dobro vzdušje, humor, pester zabavni program, poplesavanje ob ritmih številnih glasbenikov in ogledi kino predstav pod zvezdami. Vse to in še več za obiskovalce skozi vse poletje pripravlja najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA. Vsak torek ob 20.00 obiskovalce na ALEJI SKY zabavajo različni glasbeniki. Nazadnje jih je s svojim nastopom očaral glasbeni kolektiv UMcoustic. Že prihodnji torek, 29. junija, boste lahko slišali uspešnice, kot so V ogenj zdaj obleci me, Čez dvajset let, Ni mi žal, Pesek v oči in številne druge, ki jih bo prepevala Nuša Derenda. Je pravi vulkan energije, s pesmijo Energy pa je leta 2001 tudi zastopala Slovenijo na Pesmi Evrovizije. Naslednje torke boste lahko slišali še King Fooje, Bojana Cvjetićanina in Stello, Pianinas, Vazza ter številne druge glasbenike vse do konca poletja.

Vsi koncerti so popolnoma brezplačni, vstopnice zanje pa si zagotovite na ALEJINI info točki v 1. nadstropju središča. Prevzeti jih morate najpozneje eno uro pred koncertom.

Bi si želeli ogledati filmsko uspešnico kar pod milim nebom, in to nad Ljubljano? Vse do konca avgusta imate idealno priložnost, da to uresničite. Vsako sredo vas bodo namreč na ALEJI SKY navdušile kino predstave pod zvezdami. To sredo so lahko obiskovalci uživali v akcijski komediji Varuj mi ženo. Prihodnjo sredo, 30. junija, si lahko ogledate animirano pustolovščino Krudovi: nova doba. Prazgodovinska družina se po nekajletnem premoru vrača na velika platna, v novem filmu pa se bo morala soočiti z drugo družino, ki je precej naprednejša od njih. V sredo, 7. julija, bo zopet na sporedu tudi napeta akcijska pustolovščina Hitri in drzni 9.

Tudi pozneje v juliju in nato v avgustu vas čakajo še številne druge filmske uspešnice. Ogled slednjih je popolnoma brezplačen, poleg tega pa jih spremlja pester zabavni program. Ta se vsako sredo prične že ob 19.00, ob sončnem zahodu pa se nato pričnejo projekcije filmov. Vstopnice prevzamete na ALEJINI info točki. Pred ogledom filmskih uspešnic je dodatno poskrbljeno za pijačo in jedačo. Na stojnicah na ALEJI SKY si lahko privoščite različne pijače, sladice, pokovko in ostalo.

V ALEJI je na prvem mestu še vedno varnost obiskovalcev. Poskrbljeno je za najvišje varnostne in higienske standarde. Tako je nakupovanje popolnoma varno, uživanje v koncertih in ogledih filmskih uspešnic pa povsem sproščeno in neobremenjeno.

Vsi obiskovalci lahko v ALEJI od danes tudi popolnoma brezplačno opravijo hitro testiranje na prisotnost COVID-19. Testiranje, ki se izvaja na zunanjem parkirišču ALEJE, se izvaja od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro. Predhodno naročanje ni potrebno, PCR testi pa se ne izvajajo. S kuponom, ki si ga zagotovite na info točki v središču, pridobite tudi brezplačno tiskano potrdilo v slovenščini ali angleščini. Za pridobitev kupona morate na info točki predložiti račun iz trgovine ali lokala v ALEJI, katerega minimalna vrednost je 10 evrov. Kuponi veljajo le za dan, ko je oseba nakup opravila. (konec)