01.06.2021 ob 00:23
Deli članek
V Cityparku lahko okusite Italijo, si ogledate drese  znanih nogometašev,

Ljubljana (MOREL) - Omamno dišeče in okusne avtohtone italijanske kulinarične specialitete bodo v teh dneh zajele največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark. Tržnico z italijanskimi dobrotami lahko pri trgovini Interspar obiščete od danes pa vse do te sobote, 5. junija. Pričakuje vas ponudba specialitet iz Toskane, Emilije - Romanje, Lacija in ostalih regij. Navdušile vas bodo sveže testenine, siri, artičoke, olive, olje, salame, sladke dobrote in še veliko ostalega.

Na glavni nakupovalni ulici v pritličju Cityparka si lahko prav tako do te sobote, 5. junija, ogledate nogometno razstavo Elitna enajsterica. Očaralo vas bo 11 dresov svetovno znanih nogometašev. Vidite lahko, kakšen dres sta med drugim nosila slovenski vratar Samir Handanović in švedski nogometni čarovnik Zlatan Ibrahimovič. Poleg dresov je razstavljena tudi druga nogometna oprema in rekviziti. Na ogled je kapetanski trak legendarnega italijanskega vratarja Gianluigija »Gigija« Buffona, rokavice slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka in še veliko ostalega zanimivega. Razstava je iz zasebne zbirke dr. Milana Rajtmajerja.

Od danes, do torka, 15. junija, pa vas v številnih trgovinah v Cityparku čakajo popusti. Knjižice s kupončki ugodnosti so bile razposlane na gospodinjstva v Ljubljani in okolici, prejmete pa jih lahko tudi na Cityparkovi info točki v pritličju središča. (konec)