27.08.2021 ob 11:11
Deli članek
Za slovo  koncert King Foo

Ljubljana (MOREL)-  Pestro poletno dogajanje v našem najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA se preveša v jesen, ki bo prav tako zanimiva. Ob prihajajočem novem šolskem letu vse do jutri poteka posebna nagradna igra, kjer si lahko prislužite darilne bone v vrednosti 5 in 10 evrov. »Petka« je unovčljiva v vseh gostinskih lokalih v središču, z izpolnjenim letakom in predloženim računom v višini najmanj 50 evrov iz katere koli trgovine ali lokala v ALEJI pa sodelujete tudi v žrebanju za darilne bone Desetak v skupni vrednosti kar 500 evrov.

Poleg nagradne igre pa bo ta vikend potekal tudi kvalifikacijski turnir ulične košarke 3 na 3 za osnovnošolce in srednješolce. Tekme se bodo jutri in pojutrišnjem pričele ob 11. uri. Najboljše ekipe se bodo uvrstile na velik finalni turnir, ki bo septembra na Kongresnem trgu v Ljubljani. Vsi mladi košarkarji se lahko skupaj s prijatelji prijavijo na www.aleja.si in se pomerijo v igri pod košem.

Obiskovalci ALEJE SKY so celo poletje uživali v torkovih koncertnih večerih in sredinih kino predstavah na prostem. Prihodnji teden bo na oder stopila še skupina King Foo in s tem zaokrožila nastope mnogih glasbenih ustvarjalcev, ki so zabavali obiskovalce. Med drugim so poleti nastopili tudi Andrej Šifrer, Gaja Prestor, Maja Založnik, Adi Smolar, Nuša Derenda, Bojan Cvjetićanin, Neisha in ostali. Vsi koncerti so popolnoma brezplačni, začnejo pa se ob 20.00. Vstopnice za nastop King Foo-jev si zagotovite na ALEJINI info točki v 1. nadstropju središča. Ne pozabite, vsaj eno uro pred koncertom jih morate prevzeti, saj je zaradi varnosti število obiskovalcev omejeno.

Tudi filmski večeri pod zvezdami so navdušili tako otroke kot tudi njihove starše. Kot darilo ob začetku novega šolskega in vrtčevskega leta bodo prihajajočo sredo na sporedu še Tačke na patrulji: Film, ki bodo zabavale vse malčke. Sicer pa so se najmlajši poleti lahko nasmejali ob animiranih filmih in risankah Mali šef: družinski posli, Luka in Krudovi, odrasli pa so se sprostili ob gledanju akcijskih trilerjev Črna vdova, Odred odpisanih: Nova misija, Space Jam: nova legenda ter Hitri in drzni, pozabili pa niso niti na legendarni slovenski film Sreča na vrvici. Tudi vstopnice za filmske užitke, ki so potekali po zabavnem in pestrem spremljevalnem programu, je vsem obiskovalcem podarila ALEJA. Tudi za film, ki bo prihodnjo sredo, si vstopnice hitro zagotovite na info točki v prvem nadstropju.

V septembru pa vikendi v našem najsodobnejšem nakupovalnem središču ostajajo v znamenju  gledaliških predstav za otroke in kulinaričnih razvajanj. Vsako nedeljo ob 11. uri se naši najmlajši zabavajo ob dogodivščinah različnih gledaliških junakov, po predstavi pa si skupaj s starši lahko privoščijo okusne specialitete enega izmed tekmovalcev letošnjega MasterChefa. Prihajajočo nedeljo vas bo s svojimi mojstrovinami, ki jih bo pripravljal v restavraciji Chuty's, zagotovo navdušil Žiga Gabrovec.

Na vseh dogodkih je po navodilih NIJZ treba izpolnjevati pogoje PCT. (konec)