09.08.2022 ob 08:32
Deli članek
Jutri v Aleji Hiter kot strel

 

Ljubljana (MOREL)- Na ALEJA SKY v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA so srede rezervirane za kino pod zvezdami. To sredo se bo predvajal film Hiter kot strel. V filmu Brad Pitt kot nesrečni plačani morilec Ladybug hoče za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se jih je že čisto preveč izjalovilo. Toda zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu.

Naslednjo sredo bo ponovno predvajan film Top Gun: Maverick. Tom Cruise se kot pilot Maverick vrača v enem najbolj pričakovanih nadaljevanj filmske uspešnice. Prav ta vloga ga je desetletja nazaj izstrelila med zvezde.

V sredo, 24. avgusta, bo predvajana animirana pustolovščina  DC liga super ljubljenčkov, kjer sta super-pes in Superman nerazdružljiva in najboljša prijatelja, ki si delita iste supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu.

Četrtki so namenjeni koncertom, ki so brezplačni za vse obiskovalce. Ta četrtek bo minil v družbi Guštija, tretji četrtek v avgustu z Mirkom in Markom (Avtomobili) ter zadnji avgustovski četrtek z jazz in pop pevko Alenko Godec. V petek si lahko pričarate pravo latino zabavo, kjer vas bo v divje ritme popeljal DJ. Ob nedeljah lahko otroke presenetite z gledališkimi matinejami, vse dni v tednu pa s skokom na največjem trampolinu na svetu.(konec)