19.09.2022 ob 17:56
Deli članek
Po novem se lahko tudi cepite

 

Ljubljana (MOREL)- V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu lahko od danes opravite HAG-test in se od srede, 21. septembra dalje, cepite s cepivom Pfizer/BioNTech.

Hitro testiranje poteka brez naročanja in je brezplačno za tiste, ki so bili pozitivni na samotestiranju ob predložitvi ustreznega dokazila. Brezplačnega testiranja se lahko udeležijo tudi tisti, ki želijo prekiniti izolacijo med 7. in 10. dnem po pozitivnem izvidu ali so napoteni s strani zdravnika. Cena testa za samoplačnike je 7 evrov. Testiranje je možno vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro (med 13. uro in 13.30 je odmor) na zgornjem parkirišču (Rakuševa ulica 1). Ob nedeljah in praznikih Preventivni pregledi testiranja ne izvajajo. Za več informacij so dosegljivi na e-poštnem naslovu: info@preventivnipregledi.si ali na tej spletni strani.

V ALEJI bodo v sredo, 21. septembra, začeli tudi s cepljenjem s cepivom Pfizer/BioNTech. Osnovno cepljenje pri tem cepivu se opravi v dveh odmerkih, potekalo pa bo ob sredah med 15. uro in 18. uro in ob petkih med 10. in 13. uro pri vhodu Interspar (iz parkirne hiše). Na cepljenje ni potrebno predhodno naročanje, s seboj morate le prinesti kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. Organizira ga Zdravstveni zavod Zdravje, več informacij na e-poštnem naslovu info@zzzdravje.si ali na tej spletni strani.