26.07.2022 ob 10:43
Deli članek
To bodo ustvarili Top Gun: Maverick in skupina Kokosy

Ob četrtkih vas na ALEJI SKY čakajo koncerti na prostem/ FOTO Žiga Intihar

 

Ljubljana (MOREL)- Kaj je boljšega kot topel poletni večer, preživet pod zvezdami z osvežilno pijačo v roki? Na ALEJI SKY vas čez poletje vsako sredo razvajajo s filmskimi uspešnicami v kinu na prostem. Že to sredo, 27. julija, ob 21. uri vas čaka nadaljevanje kultne uspešnice. Tom Cruise se kot stotnik Maverick vrača v filmu Top Gun: Maverick. Prihodnjo sredo pa čaka vaše najmlajše prava poslastica, saj bodo premierno predvajali risanko Minioni: Grujev vzpon.

Vsi ljubitelji glasbe pa boste lahko vsak četrtek uživali v brezplačnem koncertu. Tokrat bodo za zabavo poskrbeli Kokosy, ki vas bodo popeljali v ritme različnih žanrov glasbe – od indie popa, rocka pa vse do hiphopa in punka. Naslednji četrtek pa vas bosta zabavala belokranjska pevka Martina in basist Domen.

Petkovi večeri so v ALEJI namenjeni plesu. Prepustite se okusni mehiški hrani in se razmigajte v ritmu divjih latino ritmov, za katere bo poskrbel DJ.

Nedelje so namenjene otrokom, kjer jih na aktivni strehi čakajo zanimive otroške nedeljske matineje, ki poleg aktivnega dogajanja v Planetu Lollipop vključujejo še glasbene ali plesne delavnice v prijetni senčki na ALEJI SKY.

Vse dni v tednu pa se lahko preizkusite na največjem trampolinu na svetu. Nepozabno adrenalinsko doživetje skakanja na trampolinu, kot ga uporabljajo profesionalni akrobati, vam bo pognalo kri po žilah.(konec)