05.12.2021 ob 10:55
Deli članek
Prvi poraz Logatca

Tilen Cvetko

Ljubljana (MOREL)- V petem krogu 3. SNTL za moške, v drugi moški ligi ta teden niso igrali, je Savinja III v maratonskem dvoboju kot prva v letošnji sezoni premagala vodilni Logatec. Miha Podobnik je sicer za Logatčane dobil vse tri svoje dvoboje in je s 26. zmagami najboljši igralec 3. SNTL, vendar to ni bilo dovolj za končni uspeh. Enkrat je bil uspešen še Nejc Novak, toda v domači ekipi sta po dvakrat zmagala Domen Hohnjec in Brin Kunstelj, enkrat pa Miha Fatur.

Z dvema zmagama se je Logatcu, ki je v dopoldanski tekmi s 5:2 premagal Savinjo IV, na prvem mestu pridružil B2 Bendl, ki je s 5:1 v gosteh premagal Letriko, nato pa s 5:2 še Gorico. Na tretjem in četrtem mestu sta Savinja III, ki je bila dopoldne s 5:2 boljša tudi od Škofje Loke in Vrhnika, ki je prav tako prišla do dveh zmag. Najprej je s 5:1 premagala Krko II, nato pa s 5:2 še Metliko. Do dveh zmag je v tem krogu prišel še ŠD SU II, ki je po zmagi nad Metliko s 5:1, s 5:1 premagal še Krko II.

Po enkrat pa sta ob Logatcu slavila še Gorica, ki je bila s 5:1 boljša od B2 II in Škofja Loka, ki je v gosteh s 5:3 premagala Savinjo IV. To je sporočil Miha Štamcar. (konec)