24.03.2021 ob 22:03
Deli članek

Ljubljana, 24. marec 2021 (MOREL)-  V 1. SNTL ženske sta bili danes odigrani le dve tekmi tretjega kroga. Vesna je po zmagi Ivane Zera nad Kim Fink s 5:4 premagala Izolčanke, lažje delo pa so imele Ravenčanke, ki so na Rakeku domačo ekipo premagale s 5:0. Več kot dve uri in pol je trajal dvoboj med Vesno I in Arrigonijem, na koncu pa se je zmage veselila domača ekipa, ki je tako za zdaj edina s tremi zmagami v 1. SNTL. Edina tudi zato, ker bosta ekipi Kajuh Slovana in Logatca svojo tekmo odigrali šele v petek, 26. marca, ko bo na sporedu tudi tekma med Vesno II in Kemo Puconci, dan pozneje pa bosta igral še ekipi Cirkovce in Letrika.

Čeprav je v izolski ekipi Jana Ludvik prišla do treh zmag, to ni bilo dovolj za veselje Arrigonija, saj je do ene zmage prišla le še Manca Paljk, ki je bila s 3:2 boljša od domačinke Špele Trelec. Zadnji niz se je končal z izidom 16:14 v koristi izolske igralke. Paljkova je pet nizov igrala tudi proti Ivani Zeri, le da je tokrat morala priznati premoč izkušenejši igralki, ki je dobila tudi dvoboj s Kim Fink. V domači ekipi je do dveh zmag prišla še Tamara Pavčnik, eno pa je vpisala Špela Trelec.

Pričakovano pa so do dveh točk prišle Ravenčanke, ki so pričakovano premagale domači Rakek. Za domačinke je edina niza osvojila Simona Soldat, v gostujoči ekipi pa je dvakrat zmagala Nuša Kadiš, po enkrat pa Nika Pandev, Polona Horvat in Lea Kadiš. 

Izidi tretjega kroga 1. SNTL ženske

To je sporočil Miha Štamcar. (konec)