25.01.2024 ob 10:06
Deli članek
Golden Goose partner svetovnega pokala v smučanju v Cortini

Cortina d'Ampezzo (MOREL) – V spektakularnem okolju svetovnega pokala v smučanju v Cortini se čustva zimskih športov srečajo z edinstvenim slogom Golden Goose , beneškega podjetja, ki se hitro širi v svetu luksuznih superg. Podjetje bo namreč partner tega izjemnega dogodka v organizaciji fundacije Cortina, na katerem se bodo od 26. do 28. januarja najboljše alpske smučarke pomerile v dveh smukih in superveleslalomu.

Golden Goose je izbral dogodek svetovnega pokala Ampezzo kot prizorišče za lansiranje svoje ekskluzivne kolekcije Cortina, poklon športnikom, ki se spopadajo z ikoničnim spustom na strmini Olympia delle Tofane. Ne le to, vse tri dni tekmovanj bo na Corso Italia prostor Golden Goose, kjer boste lahko prilagodili svoje superge in jih naredili unikatne kose: pobuda, katere cilj je povečati vključenost strank in jim dati občutek, da so sestavni del kreacije. izdelka.

“ Izbira Zlate goske za partnerja tega izjemnega dogodka je tudi letos vir velikega zadovoljstva in potrjuje mednarodni ugled našega tekmovanja. Sinergija med poslovnim in športnim svetom, ki se ustvari v treh dneh svetovnega pokala v alpskem smučanju, ne povečuje le prepoznavnosti Cortine d'Ampezzo, temveč prispeva tudi k utrjevanju naše zavezanosti podpori lokalni skupnosti in nasploh celotnemu ozemlje ” – je komentiral Lorenzo Tardini, vodja prodaje in trženja Fondazione Cortina. (konec)