12.02.2024 ob 11:58
Deli članek
Predstavitev posodobljene Škode Octavia

Octavia

Mladá Boleslav (MOREL) – Svetovna premiera posodobljene Škode Octavia se bliža: družba Škoda Auto bo v sredo, 14. februarja, ob 10:00 po srednjeevropskem času predstavila svojo posodobljeno prodajno uspešnico. Dogodek bo potekal v virtualnem studiu in bo prenašan tako na Škoda Storyboard kot Škodinem uradnem kanalu na YouTube.V sredo, 14. februarja, ob 10:00 si bodo obiskovalci virtualnega studia lahko prvič pobližje ogledali paleto posodobljenega modela Škoda Octavia. Obsežna predstavitev vključuje limuzinsko in karavansko karoserijsko različico Combi ter izvedbi Sportline in RS.

V kratkih videoposnetkih z vključenimi strokovnimi izjavami in številnih drugih informativnih gradivih so na voljo podrobnosti o posodobitvah zunanjosti in notranjosti modela, novih tehnologijah in različnih pogonskih sklopih. Octavia se ponaša s posodobljenim videzom – spremenjeni so sprednji in zadnji del, žarometi pa imajo nov dizajn, ki vključuje elemente Crystallinium. Škodina prodajna uspešnica ima poleg tega še dodatno izboljšane lastnosti aktivne in pasivne varnosti.

Premiera bo prenašana iz virtualnega studia, kjer si jo bo mogoče tudi ogledati, poleg tega pa še na Škoda Storyboard ter na uradnih kanalih družbe Škoda Auto na družbenih omrežjih YouTube in X.

Datum: Sreda, 14. februar, 10:00 po srednjeevropskem času

Virtualni studio: www.newskodaoctavia.com

Škoda Storyboard: https://www.skoda-storyboard.com/r/new-octavia

YouTube www.youtube.com/@skoda

X: https://x.com/skodaautonews

To je sporočila Sabrina Pečelin iz Porsche Slovenija. (konec)