09.06.2023 ob 13:07
Deli članek
Ustvarite moden videz za vroče poletne dni

Udoben in moden videz v poletnih mesecih? Ja, tudi to je mogoče, izberite kose, da vam bo tudi v vročih dneh udobno, vi pa boste še vedno videti brezhibno.

Poletje je čas, ko se najraje oblečemo v lahke in udobne kose. Čeprav velja prepričanje, da udobni in modni kosi nikakor ne gredo z roko v roki, pa temu ni tako. Pri izbiri oblačil in obutve poskrbite za prijetno počutje in udoben občutek med nošenjem, hkrati pa izberite takšne kose, ki se bodo ujemali z modnimi smernicami. Kako? Tako. Preverite nekaj nasvetov naših modnih stilistov.

Majice in topi - nepogrešljiva izbira za poletje

Med najbolj priljubljenimi oblačili za poletje so zagotovo majice in topi (https://answear.si/k/zenske/oblacila/majice-in-topi). V preteklih sezonah so postali ponovno priljubljeni t.i. crop topi, kratki ženski topi, ki spominjajo na videz 90-ih let, ko so modnim pistam vladale široke "baggy" hlače in ozki topi, običajno potiskani s priljubljenimi motivi kakšnih glasbenih skupin ali pa scene nasploh. Gre za majice, ki so krajše od običajnih in razkrivajo del trebuha. Crop topi so odlična izbira za poletne dni, saj so zelo zračni in udobni. Lahko jih kombiniramo z visokimi hlačami ali krilom, odvisno od tega, kakšen videz želimo doseči.

Med priljubljenimi in nadvse nosljivimi kosi, ki jih je mogoče skombinirati, so zagotovo ženske majice. Pobrskajte po bogati ponudbi različnih modelov na spletni strani Answear, kjer so v ponudbi tudi kosi priznanih blagovnih znamk. Bela majica je denimo klasičen kos, ki ga ima vsaka ženska v svoji garderobi. Majica s kratkimi rokavi je odlična izbira za poletje, saj je zelo lahka in zračna. Lahko jo kombinirate z različnimi modeli hlač in kril, ali pa jo nosite kot samostojen kos. Bela majica je tudi zelo vsestranska, saj jo lahko oblečete ob odhodu na plažo ali pa med sproščenim sprehodom po mestu. Majice z napisom so že nekaj časa zelo priljubljene med ženskami. Gre za majice, na katerih je natisnjen nekakšen napis ali slogan. Majice z napisom so odlična izbira za poletje, saj so zelo zabavne in trendovske. Skombinirate jih lahko na različne načine, odvisno od tega, kakšen videz želimo doseči.

Natikači so poletni "must have", ki ne sme manjkati v vaši garderobi

V poletnih mesecih, ko se temperature povzpnejo krepko čez tridesetico, pa je nadvse pomembno, da poskrbite tudi za zračno in udobno obutev. Preden se odločite za nakup poletnih čevljev, preverite, kako pogosto nameravate čevlje nositi in ob kakšnih priložnostih. Nadvse priljubljena izbira so ženski natikači (https://answear.si/k/zenske/obutev/natikaci-in-sandali/natikaci). So zelo lahki in zračni, zato so odlična izbira za poletne dni. Natikači so na voljo v različnih materialih, od usnja do gume, in različnih barvah in vzorcihhttps://answear.si/k/zenske/obutev/natikaci-in-sandali/natikaci. Lahko jih kombiniramo z različnimi oblačili, vse od kratkih hlač do oblek. Odlično se podajo tako v nekoliko bolj elegantnih kombinacijah, s suknjičem in krilom ali obleko, kot tudi v nekoliko bolj sproščenih kombinacijah, denimo s kratkimi hlačami ali ob odhodu na plažo ali bazen. Poleg udobja, ki ga nudijo, so priljubljeni tudi zaradi svoje zračnosti. Poleg tega so tudi zelo praktični, saj jih lahko hitro in enostavno obujemo ali sezujemo. V primeru, da iščete natikače, ki jih boste nosili vsakodnevno, izberite natikače s podplatom iz naravnih materialov, v katerih se vaša stopala ne bodo potila. (konec)