31.10.2015 ob 09:40
Deli članek
Slovenija: Ženski rokometni klub DP-LOGIK Branik Maribor z novim generalnim sponzorjem

 

Maribor, 31. oktober 2015 (MOREL)- Mariborski ženski rokometni klub ima novega generalnega sponzorja. Rokometni družini sponzorjev se je tako pridružilo podjetje DP-LOGIK. Gre za družbo, ki se ukvarja s projektiranjem in programiranjem krmilnih sistemov ter avtomatizacijo proizvodnjih linij v vseh vrstah industrije. Delujejo na svetovnem nivoju in sodelujejo z zelo močnim poslovnim partnerjem SIEMENS Avstrija, zato je tudi njihovo delo opravljeno na izredno visokem nivoju. Trenutno so prisotni v avtomobilski industriji renomiranih nemških avtomobilskih znamk pri gradnjah novih tovarn v Nemčiji, Rusiji, Madžarski, Ameriki ter na Kitajskem.
 
Direktor družbe DP-Logik Dejan Perkovič: »Kot podjetje, ki je vpeto izključno v mednarodno poslovno okolje, svoje vzore jemljemo pri renomiranih poslovnih partnerjih v tujini in eden izmed teh je tudi sodelovanje na športnem področju.
Menimo da je šport zelo pomemben del našega življenja saj skozi njega gradimo svojo osebnost in prepoznavnost povsod kjer smo prisotni. Ker gre za klub z uspešno zgodovino in po lastnem prepričanju velikim aktualnim potencialom za napredek, sem prepričan, da bo naš prispevek naletel na plodna tla, ter da se s to igralsko zasedbo in trenerji lahko nadejamo v prihodnji sezoni še boljših rezulatov, kot so jih dosegli letos. Menim, da ima klub sposobno vodstvo, dobre partnerje in da gre tej kombinaciji vskakor zaupati.«

Z novim partnerjem pa je več kot zadovoljen tudi direktor ŽRK DP-LOGIK Branik Maribor Matjaž Kramberger. »Verjamem, da bomo zelo dobro sodelovali in ne na kratek, ampak na dolgi rok. Veseli nas, da je sponzor v nas videl en dober projekt. Še so podjetja, ki verjamejo in vlagajo v šport. Seveda sem vesel, da so se odločili ravno za nas. Presrečni smo tudi zaradi dejstva, ker ima klub po skoraj 20 letih končno novega generalenga sponzorja.«
 
Mariborčanke so sicer do sedaj odigrale pet tekem. Vknjižile so dve zmagi. »Iskreno sem do sedaj pričakoval zmago več. Zadovoljen sem z obema domačima zmagama.  Res škoda za tisti nesrečen poraz za en gol v Ljubljani. Trenutno smo na sedmem mestu, z zmago več bi bili na četrtem. Tako pač je. Imamo pa ne glede na vse še dovolj tekem in bo dovolj možnosti za dokazovanje,« še dodaja Kramberger.

Igralke ŽRK DP-LOGIK Branik Maribor bodo naslednjo tekmo odigrale prihodnjo sredo, ko bodo gostovale pri aktualnem prvaku RK Krim Mercator. (konec)