24.03.2024 ob 22:25
Deli članek
 Pomembne informacije pred tekmo s Portugalsko

Ljubljana (MOREL)- Slovenska nogometna reprezentanca se bo v torek, 26. marca 2024, ob 20:45 v Stožicah pomerila s Portugalsko. Ker je osrednji slovenski stadion za nogometni spektakel že dalj časa razprodan, je Nogometna zveza Slovenije pripravila posebne napotke, ki  bodo gledalcem olajšali prihod na prizorišče tekme in izboljšali navijaško izkušnjo.

Vrata ŠRC Stožice se odprejo ob 18.45 oziroma dve uri pred uradnim začetkom tekme. V izogib gneči vse navijače med 17.30 in 19.45 vabjo v posebno navijaško cono na ploščadi pred tribuno C, kjer se bo odvijal spremljevalni program.

Vse obiskovalce ob tem naprošajo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno (pred vhodom, ki je označen na vstopnici, bodite najkasneje ob 19:45 uri) in uporabijo enega izmed priporočenih parkirišč.

Na stadion zaradi varnostnih razlogov, poleg nevarnih predmetov in tekočin, ne smete vnašati tudi:

  • - nahrbtnikov in večjih torb,
  • - dežnikov (tudi zložljivih),
  • - vžigalnikov,
  • - fotoaparatov z izmenljivimi objektivi in naprav za (pol)profesionalno snemanje.

Predmete, s katerimi ni dovoljeno vstopiti na stadion, lahko odložite v posebnem depoju pred vhodom na C tribuno.

Glede na to, da bo stadion Stožice za tekmo med Slovenijo in Portugalsko poln, vse navijače slovenske nogometne reprezentance pozivamo, da se za tekmo opremite z reprezentančnimi (belimi) dresi, šali in zastavami (seveda brez palic), ter tako pokažete podporo fantom na igrišču. V kolikor še nimate »obvezne navijaške opreme«, vam priporočamo obisk uradne trgovine 11TS v Ljubljani ali navijaške cone pred tekmo. Navijače ob tem naprošamo, da zasedete svoja mesta na tribuni najkasneje ob 20.30. Takrat bomo visoko v zrak dvignili navijaške šale in zastave ter skupaj pripravili nepozabno navijaško kuliso.To so sporočili iz NZS.(konec)