25.05.2024 ob 23:40
Deli članek

Rečica ob Savinji (MOREL)- Kamp Menina v Rečici ob Savinji je v drugi polovici julija lani prizadelo neurje, dva tedna kasneje pa je podivjana reka Savinja končala turistično sezono in za trenutek ubila sanje. A Kamp Menina se vrača.

Vrača se v prihodnost. Po apokalipsi, ki je kamp spremenila v grmade razbitin, so mnogi prijeli za lopate, krampe in sedli na težke delovne stroje, ne vedoč, da držijo za svinčnik, s katerim se piše novo poglavje zgodbe o kampu Menina. S tem nesebičnim dejanjem so vsem, ki živijo od kampa in za kamp, vlili upanje za nadaljevanje zgodbe in vrnitev v prihodnost. Prenova kampa je bila obsežna in zahtevna. Poleg odstranjevanja ruševin in ponovne postavitve infrastrukture, so kamp obogatili s šestnajstimi novimi hiškami. Obnovljenimi sanitarji, spa centrom glamping prostori, gostilno in kamping parcele, dodajajo se energetske točke in še marsikaj.

Danes je tukaj – prenovljeni Kamp Menina, pripravljen na novo sezono in nove dogodivščine. Zato vas z velikim veseljem vabimo na dogodek »Vrnitev v prihodnost«, ki bo hkrati uradna otvoritev prenovljenega Kampa Menina, ki že od maja ponovno sprejema goste. Dogodek bo potekal v soboto, 15. junija ob 16.00 uri. Skupaj s skupino Koala Voice, ki nas bo popeljala po post-apokaliptičnem svetu, bodo naredili prvi zaveslaj v novo sezono.  To je sporočila ekipa Kampa Menina. (konec)