24.06.2024 ob 19:15
Deli članek

Schladming (MOREL)- V znanem avstrijskem zimskem središču Schladming so danes predstavili  veliki festival glasbe, ki bo označil začetek nove smučarske sezone na tem območju.6., 7. in 8. decembra 2024 bodo novo smučarsko sezono v regiji Schladming-Dachstein odprli trije svetovno znani glasbeniki  oziroma skupini Bryan Adams, Sting in Simply Red . Smučarsko območje s štirimi gorami v Schladmingu (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen in Reiteralm) bo ponovno postalo prvovrstna prireditvena točka , ki naj bi privabila na to območje okoli 45.000 gostov. 

Letos Ski Opening Schladming-Dachstein prvič združuje tri mednarodne superzvezdnike v vikendu v Planaju v Schladmingu. Stadion. 6., 7. in 8. decembra 2024 bodo imeli Bryan Adams, Sting in Simply Red vsak svoj edinstven koncert. V petek in soboto se bosta  koncerta začela ob 20. uri, v nedeljo pa ob 18. uri, da si bodo gledalci lahko zagotoviti pravočasno vrnitev domov.

Na Ski Openingu se stadion Planai v Schladmingu za tri dni spremeni v spektakularno koncertno areno z dih jemajočo predstavo in odrom. Za vse tri koncerte so vstopnce že v predprodaji. (konec).