08.06.2023 ob 21:53
Deli članek
Ustvarimo boljše življenje za mlade talente!

Velenje (MOREL)- Na parkirišču podjetja Plastika Skaza v Velenju v soboto, s pričetkom ob 10. uri organizirajo že 8. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku. Na letošnjem teku zbirajo sredstva za projekt Botrstvo, s katerim bodo podprli mlade talente iz težavnih okolij. Vsako plačano štartnino v znesku pet evrov bodo podprli razvoj teh čudovitih otrok.

Vsi prijavljeni mali tekači prejmejo super majico in bogato vrečko presenečenja na dogodku. Obiskovalce bo skozi nepozaben dan popeljal priljubljeni radijski voditelj Janko Simon Klanfer, za zvrhano mero srčnosti bo skrbela tudi pobudnica in gostiteljica dobrodelnega teka Otrok otroku Tanja Skaza, solastnica Skaze in direktorica Inštituta Skaza.

Ribič Pepe bo poskrbel za razigranost dogodka - prepeval bo, spodbujal na štartu ter nasmehe risal, in da, rad se tudi fotografira! Za vroče plesne ritme bo poskrbela Mini DJ akademija, kjer bodo mladi DJ-i razkrili skrivnosti poti do uspeha, da postanejo svetovno znani kot David Guetta, Marshmello ali Umek! A če vas bolj privlači le zabava za lastno uživanje ali kot hobi, bodo DJ-i z veseljem delili vse podrobnosti z vami. Za vse udeležence dogodka pripravljajo tudi super ustvarjalne delavnice, kjer bodo otroci izdelali okraske, ki bodo napolnili njihove domove s čarobnostjo. Animatorji iz Hiše zabave Pustotnik bodo poskrbeli za nepopisno zabavo na različnih postajah. S poslikavo obraza, bleščečimi tatujčki, igro štiri v vrsto in zabavnimi gibalnimi igrami ne bo dolgčas. Poleg tega bodo otroci lahko preizkusili svoje spretnosti v napihljivem pikadu. (konec)